Какво говори вашата сексуалната фантазия за същността ви

Какво говори вашата сексуалната фантазия за същността ви

Сексуалните фантазии са част от здравословния сексуален живот – това са просто мисли и сценарии, които повишават възбудата ви. Те могат да бъдат инспирирани от изображение, нещо, което сте чули, или нещо, което сте прочели.

Фантазиите позволяват на мозъка ви да поеме рисковете, които тялото и обществото може да не ви позволяват. Нещо повече – те улесняват удоволствието и наистина могат да ви бъдат от полза, когато не можете да се избавите от мисли за работата, които всъщност блокират оргазма.

Ето какво означават вашите фантазии и как да ги приведете в действие.

Забранена любов. Вашият тайнствен колега? Шефът? Крис Хемсуърт? Бившият на вашата най-добра приятелка? Фантазирането за хора, различни от партньора ви, дори когато сте в леглото с него, е често срещано и не означава непременно, че не го обичате или не се наслаждавате на секса, който правите. Понякога тези фантазии могат да означават, че жадувате за нещо, което не получавате в сегашната си връзка.

Подчинение. Това е следствие на времената – днес много повече жени заемат висши позиции в работата. Но в резултат на това те може да не искат да са шефове в леглото. Уверете се, че изричното съгласие присъства в отношенията ви.

Доминиране. От друга страна жените, които прекарват по-голяма част от времето си в грижа за другите, могат да се възбудят от мисълта, че могат да доминират над някого. Някои жени може да нямат ясна причина да бъдат привлечени към господството, но това не прави желанието по-малко реално.

Тройка. Понякога желанието, породило се у някои двойки да правят секс с друг човек, е свързано с новостта и възможностите, които тя дава. Понякога става въпрос просто да искаш да гледаш как партньорът ти получава наслада от друг. Ако се прави по правилата, тройката може да подобри връзката ви. Най-важният фактор тук е комуникацията.

Секс на публично място. Защо мисълта за секс в самолет, в тоалетна в изискан ресторант или на плажа е толкова гореща? Както приливът на адреналин, когато мислите, че могат да ви хванат в крачка, така и скоростта, с която карате някой да стигне до екстаз, стимулират психиката ви и по този начин увеличават физическите усещания.

Секс с някого от същия пол. Фантазиите, които противоречат на сексуалната ви идентичност, могат да бъдат объркващи. Питате се дали сте бисексуални? Хомосексуални? За да разберете дали имате реално отношение към някого от същия пол, тръгнете по този път, да речем, като четете такива истории, гледате снимки или еротични филми.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay