Как наистина да се насладите на секса под душа?

Как наистина да се насладите на секса под душа?
Pexels

Когато става въпрос за изследване на вашите сексуални фантазии, има толкова много начини да намерите удоволствие. Независимо дали експериментирате с различни техники за мастурбация или използвате различни играчки, възможностите са почти безкрайни. Но ако има едно конкретно преживяване, което лесно може да издигне оргазмите ви на следващото ниво, това е сексът под душа.

Въпреки че някои хора може да смятат, че сексът под душа е силно надценен, той не е създаден само за секси филми в Netflix. Когато се прави правилно, сексът под душа е невероятно еротично и интимно преживяване, на което можете да се насладите с партньор или сами. (Защото да, мастурбацията под душа всъщност е доста различна.)

Позволете ни да обясним как да правите секс под душа, най-добрите пози за секс под душа и още...

Какво представлява сексът под душа?

Сексът под душа е точно това: да правите секс под душа. Но не забравяйте, че "секс" може да означава много повече от проникване. Сексът под душа не означава само полов акт под душа. Това може да означава всяка сексуална активност, като орален секс, ръчна стимулация и взаимна мастурбация.

Най-хубавото на секса под душа е, че можете да го променяте според собствените си нужди. Можете да правите секс под душа като основно събитие или да отидете под душа преди или след игра за допълнително качествено време с партньора си. Освен това, когато работите с пара и гореща вода, сексът под душа може да се превърне в изключително чувствено изживяване. 

Как да правим секс под душа?

Важно е първо да съобщите вашите желания, ограничения, граници и предпочитания с партньора си. Можете да обсъдите какви пози искате да опитате, какъв тип лубрикант бихте искали да използвате, дали ще използвате презервативи и т.н.

За тези, които действат сами, помислете как искате да изглежда мастурбацията, преди да започнете.

След като имате представа как ще изглежда сексът под душа, е време да се уверите, че вашият душ е готов. Най-големият въпрос, който много хора си задават, е дали сексът под душа е безопасен и, да, със сигурност е - и забавен. Просто трябва да бъдете много внимателни да не се подхлъзнете и да паднете, защото сте под душа, това е мокра среда и можете да се увлечете по време на секс и да загубите равновесие.

Преди да започнете, важно е да подготвите душа, за да си осигурите правилна опора. Добре е да поставите неплъзгаща се постелка за баня на пода. Друго страхотно нещо, което трябва да имате, е поставка за крака за душ. Прилича на перваз и е с двойно предназначение, така че можете да поставите крака си върху него, за да заемете по-удобна поза за секс под душа или да го използвате, за да обръснете краката си. Можете също така да закупите дръжка, която се прикрепя към стената и ви осигурява стабилно място за хващане.

Докато сте под душа, не забравяйте да избягвате натиска върху вратата или завесата и ограничете употребата на сапун, за да намалите риска от нараняване. 

След като вашият душ е подготвен за забавление, решете какъв лубрикант искате да използвате. Може да изглежда контраинтуитивно, защото сте под душа, но водата може да отмие и да намали естественото ви смазване. Така че изберете лубрикант на силиконова основа, който да използвате, тъй като той няма да изсъхне толкова лесно, колкото лубрикант на водна основа. Само имайте предвид, че не можете да съчетавате секс играчки, направени от силикон, с вашия лубрикант на основата на силикон, тъй като това може да разруши материала на секс играчката.

За да създадете настроение, можете да заложите на приглушени светлини, свещи и водоустойчиви секс играчки. След това изберете няколко пози за секс. 

Най-добрите секс пози за под душа

Всякакви позиции, които предлагат стабилност и за двамата партньори, са препоръчителни. Ето някои от най-добрите пози за секс под душа, които да опитате:

Кучешката в изправено положение 

Тази вариация на сексуалната позиция е една от по-безопасните и най-често срещаните секс поза за секс под душа, защото предлага минимално напрежение и за двамата партньори. За тази поза мъжът застава зад жената, а тя трябва да се наведе напред. Жената може да се държи за стената или самия душ. Освен това предлага изобилие от стимулация на G-точката. 

Мисионерска в изправено положение 

Тази вариация на мисионерската поза позволява много интимност и контакт лице в лице. При тази поза жената се обляга с гръб на стената на душа и повдига единия си крак и го увива около бедрото на партньора си, за да позволи вагинално проникване. Мъжът може да държи крака на жената, за да осигури допълнителна подкрепа, докато осъществява зрителен контакт с партньора си за засилена интимност.

Съвети

Секс играчки. Дори и да имате партньор, не се страхувайте да внесете секс играчка в играта си под душа. Просто се уверете, че избраната от вас секс играчка е водоустойчива. 

Практикувайте безопасен секс. Ако се чудите дали презервативите могат да се носят под вода или под душа, отговорът е да. Водата няма да има никакъв ефект върху презерватива, който използвате.

Дайте приоритет на бавните движения. По-бавните движения може да са идеални, тъй като не само избягват инциденти, но могат да направят секса по-примамлив. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay