Нестандартни секс играчки, които няма да ви вкарат в Спешното

Прочитайки „нестандартни секс играчки“ може би веднага ви кара да си представяте пътуване до Спешното, но те не са толкова опасни, ако ги ползвате разумно.

Нестандартни секс играчки, които няма да ви вкарат в Спешното

Играчките "направи си сам" могат да бъдат чудесен вариант – особено за жени, които се двоумят дали да си закупят и използват вибратор. Добрата новина е, че домашните секс играчки са ежедневни предмети, които са достъпни, а и могат да внесат динамика в отношенията с партньора.

Перлена огърлица. Ако искате да изведете играта на друго ниво, тази скъпоценност е точният избор. Бавно увивайте огърлицата около пениса му и я издърпвайте. Текстурата на перлите носи на пениса много различно и уникално усещане.

Дървена лъжица. Дървената лъжица е идеална за пляскане, а и можете да контролирате движенията спрямо предпочитанията на партньора. Само бъдете сигурни, че сте уговорили предварително за вашите сигнали.

Краставица. Зеленчукът почти има формата на вибратор. Може да се забавлявате с него, само че не забравяйте да използвате и презерватив, за да се предпазите от евентуална бактериална инфекция. Препоръчваме ви да не планирате да ядете краставицата, освен ако не искате тя да има вкус на презерватив.

Възглавници. Перфектният интериор не е единствената причина да инвестирате в повече възглавници. Триенето в купчина от тях може да стимулира клитора и да служи като опора за партньора ви.

Свещи. Играта с восък е гореща – буквално. Но ако решите да се отдадете на това удоволствие, първо пробвайте восъка върху себе си. Оставете малко восък от изгаснала свещ да покапе върху крака ви, за да усетите температурата, преди да попарите партньора си. Дръжте свещта високо, докато капете по тялото на партньора си. Дългият път на восъка ще го охлади, докато партньорът ви ще има усещането, че бива изгарян. Всичко е в ума!

Кокосово масло. Има ли нещо, което кокосовото масло не може? Органичният тип, който няма консерванти или други химикали, работи чудесно като овлажнител. Не забравяйте, че не може да ползвате лубрикант на маслена основа с латексен презерватив, защото маслото ще разруши целостта на латекса. Уверете се, че и малкото е в срок на годност. Иначе рискувате развитието на инфекция.

Чорапогащник. Трябва да свалите чорапогащника си, за да правите секс, защо тогава не го включите в забавлението, вместо да ги хвърлите в прането? Използвайте ги, за да завържете китките или глезените на половинката си или да му завържете очите, докато го съблазнявате с докосване.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay