Оказва ли влияние домашният любимец на сексуалния ви живот? Да!

Оказва ли влияние домашният любимец на сексуалния ви живот? Да!

Да си собственик на домашен любимец е благословия – животните предлагат комфорт и любов и вие всеки ден се прибирате вкъщи при най-добрия си приятел. Обаче картинката на вашия пухкав приятел, разположил се спокойно на леглото ви, не е толкова сладка нали? И то когато се опитвате да правите секс! Оказва се, че притежаването на домашен любимец всъщност може да повлияе на сексуалния ви живот и то не по положителен начин.

Най-добрият вариант е да обсъдите с партньора си съвместното отглеждане на животно и да намерите начини да запазите искрата и интимността във вашите отношения. За да продължите да правите страхотен секс, докато притежавате домашен любимец, продължете да четете нашите съвети.

Напомняйте си, че вие сте на първо място. Поемането на отговорност за осиновяване на домашен любимец е подобно на отговорността, която носите при създаването на семейство. Докато котките и кучетата са по-малко крехки от бебетата, те все още изискват много грижи, любов и внимание. Този нов приоритет може лесно да промени динамиката на вашите отношения и, разбира се, сексуалния ви живот. Понякога забравяме, че те наистина са просто животни и ги поставяме пред нашите собствени приоритети.

Обособете на вашия домашен любимец пространство, така че то да има с какво и къде да си играе, докато сте заети с партньора си, без да се чувства самотен или уплашен. Така ще забравите, че вкъщи има още някой.

Уверете се, че домашното ви животно няма да свикне да спи с вас в леглото, тъй като то ще заеме пространството, което трябва да бъде за вашия партньор. Може да е сладко да се гушкате до домашния си любимец, но щом той усети мекотата на вашата завивка, вероятно ще иска да се връща всяка вечер, а вие няма да искате да му откажете. Осигурявайки им място за спане, ще ви позволи да създадете дистанция.

Наемайте бавачка или някой, който да разхожда животното на специални поводи. Отговорността непрекъснато да се налага да разхождате кучето си или да гледате животното през уикенда може да попречи на отношенията ви. Ранните излизания навън и късните разходки със сигурност ще прекъснат любовния ви живот.

Изолирайте стаята си от шума. Добавянето на завеса до вратата или някаква подложка за поглъщане на звука може да изглежда ненужно, но определено ще намали звука от всяко лаене или мяукане, докато прекарвате качествено време с партньора си.

Ако не можете да изпратите домашния си любимец да прекара нощта при ваш приятел или член на семейството, излезте от вкъщи и организирайте романтична вечеря в ресторант или среща за по питие в бара след работа, преди да се приберете у дома при животното ви. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay