Факти за еротичните фантазии

Със сигурност ви е трудно да определите дали сексуалните ви фантазии са нормални. В една секунда може да се тревожите, че новото странно нещо, което искате да опитате, е прекалено необичайно, но в следващата започвате да си мислите, че всъщност фантазията ви е доста гореща. Но имаме новина за вас, проучвания сочат, че най-странните ви фантазии вероятно не са толкова странни, колкото си мислите.

Факти за еротичните фантазии

И ако вече сме ви заинтригували, прочетете по-надолу, за да разберете любопитни факти за сексуалните фантазии.

Необичайните фантазии са си необичайни. Изчислено е, че от 55 фантазии само 2 се смятат за не толкова често срещани и при мъжете, и при жените. И те са свързани със секс с животно или дете. Но по-голяма част от споделените фантазии са често срещани – от групов секс до секс с непознат.

Повечето фантазии са много по-често срещани отколкото си мислите. Например секс на публично място, секс с непознат, секс с много по-възрастен партньор, секс с връзване, порно с две жени и много-много други. Трябва да споделите вашата фантазия с половинката си, защото е напълно възможно тя да е и негова.

Мъжете имат повече фантазии от жените. Съжаляваме, дами. Мъжете ви бият по този показател. Освен че имат повече, фантазиите на мъжете са и много по-детайлни.

Някои мъжки фантазии биха ви изненадали. Може би не бихте повярвали, но много мъже някога са си фантазирали, че правят анален секс с жена, че правят секс с транссексуална жена, както и че наблюдават половинката им да прави секс с друг мъж.

Много жени фантазират, че искат да бъдат доминирани. Над 50 процента от дамите са си представяли, че са сексуално доминирани, около 50 процента – връзвани.

Не е необичайно за хетеросексуалните мъже и жени да имат фантазии, че правят секс с някого от същия пол. Вече знаем, че хетеросексуалните жени се наслаждават на лесбийско порно. Това е може би най-търсената еротика в порно сайтовете.

Жените са по-способни да разграничават фактите от фантазиите. Много жени споделят, че не биха искали да пресъздадат фантазиите си в реалния живот. Изглежда, че за жените някои неща е по-добре да останат на въображението.

Фантазиите за доминиране и подчинение не се изключват взаимно. Мъжете и жените, които съобщават, че са имали фантазии, в които са в ролята на подчинени, е също толкова вероятно да имат и фантазии, в които са в ролята на доминиращи. Кажете довиждане на популярната представа, че трябва да бъдете единствено доминиращи или покорни в леглото.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay