4 неща, които можете да направите, за да имате по-чести и по-удовлетворяващи оргазми

4 неща, които можете да направите, за да имате по-чести и по-удовлетворяващи оргазми

Около една на всеки три жени има проблеми с кулминацията по време на секс. Причините могат да бъдат най-различни: при младите жени често са виновни хапчетата, тъй като те прекъсват производството на естроген, също така тревожността, съмненията, антидепресантите са други често срещани пречки за оргазмите. И ако сте открили, че не можете да достигнете до оргазъм само чрез вагинално проникване, знайте, че повечето дами (около 75%) се нуждаят от клиторно стимулиране, за да получат оргазъм.

Търсите начин да имате по-чести и по-удовлетворяващи оргазми? Ще ви дадем няколко съвета, различно от "смяна на позата":

Направете си изследване на кръвта: Анализът на кръвта може да осигури моментна картина за това, което се случва с вашето тяло, включително в сексуален аспект. Например, ниските нива на естроген водят до ниско либидо, докато нивата на тестостерон и DHEA могат да повлияят на удоволствието на жената.

Потърсете механични причини: Възрастта и раждането са неизбежни фактори, които причиняват загуба на вагинален мускулен тонус, но съществуват лесни начини да се подобри това, без да се налага да се използват хирургически или химически решения. Има специални вагинални упражнения, които вършат работа!

Опитайте да повишите либидото: Нанесете крем с тестостерон или аминокиселинен крем в интимната област, за да се засили реакцията и удоволствието. Изпробвайте различни продукти и лубриканти, докато откриете подходящия за вас.

Помислете за окситоцин: наричан още "хормон на любовта", окситоцинът е естествен, мощен хормон, който играе роля в начина, по който ние изпитваме оргазъм. Той може да се приема орално под формата на таблетки, но можете също така да се консултирате с Вашия лекар за начини, по които вие и вашият партньор може да стимулирате естественото производство на хормона. Например нивата на окситоцин се увеличават, когато прегръщаме или целуваме любим човек.

Тъй като всички тела са различни, няма универсална рецепта, която да разреши всичките ви неволи в спалнята. Най-добрият начин да разберете какво работи за вас най-добре е да практикувате сами. Експериментирайте с различни играчки и методи, самостоятелно или с партньора си, за да разберете по-добре какво се случва. Може да откриете, че се нуждаете от повече любовна игра, за да бъдете по-възбудена или че се нуждаете от комбинация от вагинално и клиторно стимулиране, за да достигнете оргазъм. И когато става въпрос за комуникация с партньора, не забравяйте да споделяте какви нужди и какви желания имате!
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
6 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay