6 съвета за начинаещите в аналния секс

От експертите

6 съвета за начинаещите в аналния секс

Няма мъж, който да не иска да прави анален секс или казано иначе да влезе в задния двор с гръм и трясък. Няма жена, която да не се дърпа и да казва невинно "Ама то ще боли..." И така уговорките за страстни изживявания отзад могат да продължат доста време. Всъщност не е толкова болезнено, а удоволствието и за двамата е уникално, различно и невъобразимо голямо. Ако се каните да пробвате това удоволствие или вече ви се е случило наскоро, ще ви дадем няколко съвета.

Отпуснете се

Знаем, че сте чели какви ли не неща и главата ви е пълна с всякаква информация, което предизвиква страх. А когато се страхувате, сте напрегнати и влизането на пениса ще бъде по-трудно. Бъдете напълно отпуснати и ще се уверите, че изобщо не боли толкова.

Обърнете внимание на ануса си

Преди партньорът ви да влезе в него, можете да масажирате зоната около него и дори да се опитате да пъхнете леко пръст. Така ще подготвите почвата.

Включете и секс играчка

След като сте си поиграли с пръсти, включете секс играчка. Ще усетите мощна вибрация и неистово удоволствие.

Лубрикантът е най-добрият ви приятел

Тъканите на ануса ви са по-малко еластични, затова, ако не използвате лубрикант със сигурност ще има огромна болка. 

Може би е време?

След като сте си поиграли и сте минали етапа на любовната игра, е време вашият партньор да влезе на едно съкровено за вас място. Нищо чудно да имате един от най-добрите сексуални опити.

Не бързайте!

Правенето на секс, още повече анален, не бива да се приема като нещо, което трябва да се направи на всяка цена. Давайте го по-бавно, за да изпитате истинско удоволствие без стрес.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay