Историята на една майка: Как отслабнах след раждането?

Красивата майка на близнаци споделя, че фитнесът е променил живота й

Историята на една майка: Как отслабнах след раждането?

Анна Строуд е на 31 години и живее в Мелбърн. Майката успява да се сдобие с перфектна фигура само девет месеца, след като ражда близнаците си Лачи и Самюел. След бременността, Ана решава, че ще свали натрупаните килограми с помощта на упражнения. Русокоската включва и двете си бебета в тях, съчетавайки грижите за тях и себе си по идеален начин. Тя използва близначетата като гирички, с които да прави клекове, за да стегне краката и дупето си след раждането. И двамата тежат по 10 килограма.

Анна дори успява да убеди годеника си Рет Сетън да се включи в семейните тренировки. Много често цялото семейство се упражнява заедно, като най-щастливи са малките момченца. Те се забавляват изключително много, когато майка им ги повдига или могат да се качат на гърба й, докато прави лицеви упори. Анна споделя: "Фитнесът ме направи щастлива, здрава и енергична майка.” Тя е в отпуск по майчинство. Занимава се с маркетингов мениджмънт. Сега тя е твърдо решена да помогне и на други майки да възвърнат фигурите си и да се сдобият с нужната енергия за една жена, която току що е станала майка.

Историята на една майка: Как отслабнах след раждането?

"Моите 20 минути тренировка всеки ден са моето време.”, казва Анна. "В края на деня, когато погледна назад към мръсните пелени, кърменето, часовете, прекарани в пране и сгъване на дрехи, както и цялата останала домакинска работа, знам, че съм имала и време за себе си, а това ме кара да се чувствам много добре.”

Историята на една майка: Как отслабнах след раждането?

"Благодарение на децата си, прекарвам половината си тренировка в смях. Ако ме видят да скачам и те започват да скачат. Смеят се един на друг. Когато ги повдигам, се кикотят толкова силно и заразително, че и аз започвам да се смея. Тренировката е любимата ми част от деня, защото се забавлявам с децата си, както никога. Те са моите малки помощници и най-голямо вдъхновение.”

Историята на една майка: Как отслабнах след раждането?

Не всичко е било толкова прекрасно през 20-те години на Анна. Тя е била склонна към развиване на тревожност и депресия. По време на бременността лекарите се опасяват, че майката ще получи следродилна депресия, което ще навреди както на нея, така и на децата. За да не се стига до проблеми, докторите й казват, че трябва да прави упражнения, които да балансират ума й. И така започва всичко За щастие тя споделя, че не е имала никакви подобни симптоми и че майчинството е магия. И именно тренировките с децата й са й помогнали.

Историята на една майка: Как отслабнах след раждането?

"Мога да функционирам дори и с по-малко сън от необходимото. Вярвам, че енергията насърчава енергия. Чувствам се десет пъти по-зле, ако подремна, а не след като се упражнявам.”

Анна е щастлива, че майчинството я прави по-щастлив човек. Децата и годеникът й се забавляват, а това е най-важното. Успяла е да намери златната среда между времето за себе си и отглеждането на близнаците. Изглежда и се чувства прекрасно. Какво по-добро от това?

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

12 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay