6 големи семейства, които впечатлиха света

6 големи семейства, които впечатлиха света

Как ви звучи да имате почти 100 деца? Хората са устроени така, че да бъдат привлечени от очарователните личица и големите бузи на бебетата, а има и хора, които не искат да спрат да се любуват на тази гледка. Чували сте за хора, които имат 3 деца, 5 или може би 7, но семействата, които ще ви представим, са много по-големи от това.

1. Семейство Zionas

Зиона е родена в Индия и се жени за първата си съпруга Затянги на 17. Той има едно от най-големите семейства, с 39 съпруги и 94 деца. При толкова много хора в семейството те могат да консумират до 200 килограма ориз и 130 килограма картофи на ден. Всички те живеят в сграда със 100 стаи и се издържат с отглеждане на собствени животни и култури. Той също е водач на индийската християнска секта, наречена Chana paáwl и вярва, че скоро ще управлява света заедно с Исус.

2. Семейство Бейтс

Бейтс е американско семейство от Тенеси с 19 деца. Родителите Гил и Кели Джо били едва на 22 и 21 години, когато решили да се оженят през 1987 г. Те никога не са искали голямо семейство, но след като родили първото си бебе година по-късно, продължили да правят деца, защото много обичали да държат бебета. Оттогава семейството не спирало да расте, докато не се появило последното бебе през 2012 г. Те също имат 10 внуци и очакват да още 4 скоро.

Те имат и собствено риалити шоу, Bringing Up Bates.

3. Семейство Hanns

Това семейство е най-голямото в Шотландия. Ема и Рой имат 13 деца, които са на възраст от 2 до 25 години. Рой работи като медицинска сестра, а 49-годишната Ема си стои у дома и се грижи за повече от 10 деца, които консумират около 50 кутии мляко, 21 хляба и 5 големи кутии зърнени храни седмично.

Те също бяха представени в специален CBBC, наречен My Life: My Big Family Wedding.

4. Семейство Радфорд

Ноел и Сю Радфорд се запознали, когато били деца и не чакали дълго преди да създадат семейство. Тя била само на 14, а той на 18, когато се появило първото им дете, Кристофър, на бял свят. Те са най-голямото семейство във Великобритания с 21 деца и още едно на път.

Радфорд живеят в Моркамб, Англия, в голяма къща, която преди е била старчески дом, а родителите притежават и управляват успешна пекарна.

5. Семейство Duggars

Джим и Мишел се запознават в Арканзас през 1980 година. Той я посетил като член на баптистката църква, след като тя заявила намерението си да промени религията си. Тогава започва любовната им история. 4 години по-късно Джим, на 19 години, и Мишел, на 17 години, се женят. Те искали да изчакат, преди да имат деца, затова тя ражда първото им момче Джошуа през 1988 г. Сега те имат 19 деца, а също са баба и дядо на 17 внуци.

Те също попаднаха в полезрението на медиите и последваха стъпките на семейство Радфорд със собствено риалити шоу, наречено 19 Kids and Counting.

6. Семейство Бонел

Семейство Бонел е едно от най-големите семейства в Австралия. Джени, която сега е на 50 години, в началото не искала деца, но съпругът й Рей имал други планове. В семейство Бонел вече има 16 деца на възраст от 4 до 29 години, включително внуци и те щастливо прекарват дните си в Куинсланд. В случай, че се чудите как се справят с всичко това, в интервю Джени разкри, че всички в семейството участват, когато става въпрос за домакинската работа и пазаруването на хранителни стоки се извършва на едро.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay