И 60 секунди са достатъчни

Не брой калориите, брой минутите

Знаем, че имаш голямо желание да влезеш във форма, но често избягваш упражненията с думите: "Нямам време". Но ние, като едни истински привърженици на движението, намерихме начин да те оборим. Имаш една минутка, нали? Значи е в време да се поизпотиш малко.

 

Тази кратка тренировка е изготвена от фитнес експерта Кели Робърст. Ключовата част тук е, че включва всички главни мускулни групи, а ако положиш здрави усилия, ще усетиш и ускорен сърдечен ритъм.

 

Важното е: прави упражненията непосредствено едно след друго. Без почивка. Целта ти е да се справиш в рамките на една минута, а ако си начинаещ може и за две. Разбира се, ако разполагаш с повече време или току виж адски ти хареса предложението ни, можеш да изпълняваш тренировката по няколко пъти на ден.

 

Започни с лицеви опори. Надяваме се, че знаеш как се изпълняват. Само че сега има една допълнителна стъпка – когато се спускаш надолу, опитай да стоиш в тази позиция около 8 секунди. Доста е трудничко, а според създателката на програмата трябва да се изпълнят четири лицеви опори от този тип.

 

Продължи със "супермен". Легни по корем, като ръцете и краката ти трябва да са повдигнати и изправени. Стегни мускулите на тялото си и отново изчакай – този път секундите са 10.

 

Завърши с велосипедна обиколка. Е, не буквално, а в домашни условия. Легни по гръб, като ръцете са зад тила. Краката и стъпалата изправени, а тялото леко наклонено. Започни да караш въображаемото колело, като правиш по десет "кръгчета" на всяка страна.





0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay