Кросфит- перфектна дисциплина за страхотни резултати!

Изпитайте издръжливостта си!

Кросфит- перфектна дисциплина за страхотни резултати!

Искате да влезете във форма, колкото се може по-бързо? Уважаеми дами, имаме добра новина за Вас. Кросфит е един уникален спорт, който дава невeроятни резултати. Нека първо кажем какво е това, тъй като може би има и такива, които не са запознaти с него. Той е съчетание на много спортове. Ако се заемете да го практикувате, Вие ще съчетавате ролите на щангист, спринтьор, гимнастик и гребец. Произходът му е САЩ.

Това, че е по-трудоемък, не означава, че трябва да се отчайвате. Абсолютно всички могат да го практикуват. Дори и хора, които нямат особено добра физическа подготовка. Дори инвалиди го правят, така че не се обезкуражавайте! В началото може и да Ви е трудно, но след това ще свикнете! Той е подходящ за всяка възраст - от 7 до 77 години. 

Сигурно се питате защо да предпочетет именно кросфит? Освен че ще се сбогувате с излишните килограми, има и много благоприятни въздействия върху здравето. Практикуването му предотвратява сърдечно-съдовите заболявания, облекчава болките в кръста. Също така спомага за по-добрата концентрация. 

Чрез него ще успеете да подобрите и ловкостта, координацията, гъвкавостта си! Готови ли сте за това предизвикателство! Нужна е воля и желание и резултатите скоро ще са налице.

Автор: Теодора Георгиева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay