DARA и редица обичани инфлуенсъри подкрепиха кампанията #MoveBetter, организирана от HONOR

DARA и редица обичани инфлуенсъри подкрепиха кампанията #MoveBetter, организирана от HONOR

Популярната изпълнителка DARA, най-успешната ни сноуборд състезателка Александра Жекова и телевизионната водеща и модел Славена Вътова са само част от популярните лица, които подкрепиха глобалната кампания #MoveBetter. Тази година тя се провежда за първи път по цял свят, включително в България, с цел да повиши физическата активност и обществената информираност относно сериозен глобален проблем като затлъстяването. Данни на Световната здравна организация (СЗО) сочат, че близо 30% от европейците над 18 години и 80% от юношите не са достатъчно физически активни. От друга страна, според Europe Active, физическата неактивност е ключов фактор за някои заболявания, смени в настроението и чувство на тревожност.

DARA и редица обичани инфлуенсъри подкрепиха кампанията #MoveBetter, организирана от HONOR

Близо 15 популярни личности се включиха в кампанията, организирана от смартфон бранда HONOR, като призоваха своите фенове в социалните мрежи да обуят маратонките и да бъдат по-активни, за да може заедно да преобърнат лошата статистика, поставяща България на едно от първите места в Европа по затлъстяване. За тази цел инфлуенсърите и HONOR отправиха и предизвикателство към своите последователи да споделят снимка в Instagram как тренират или колко крачки правят на ден.

Днес като все по-ценен помощник в следенето на физическата форма се налагат фитнес устройства, чиято популярност също бележи ръст на пазара на потребителска електроника.1 Все повече хора виждат ползите от това да следят своето здравословно и спортно представяне, а фитнес смарт гривните се утвърждават като най-търсен и достъпен помощник в това отношение.

Като поддръжник на идеята за по-здраво и активно общество, HONOR вярва, че технологиите играят ключова роля и могат да помогнат на потребителите да имат по-голям контрол над здравето и добрата си форма. Именно с тази цел брандът инвестира все повече във фитнес устройства и стартира глобалната кампания #MoveBetter. Тя е създадена, за да стимулира активен начин на живот у хората, независимо от нивото им на физическа подготовка. Във фокуса на кампанията е HONOR Band 5 – един от последните продукти на марката от гамата на носимите устройства, който може да помогне на потребителите да подобрят тренировките си.

HONOR Band 5 – твоят целодневен фитнес и уелнес партньор

DARA и редица обичани инфлуенсъри подкрепиха кампанията #MoveBetter, организирана от HONOR

Оборудван с цветен 0.95” AMOLED сензорен дисплей, 24-часов мониторинг на сърдечния ритъм и съня, множество спортни и фитнес режими и множество варианти за персонализиране на дисплея, HONOR Band 5 може да бъде закупен на препоръчителна цена от 74.50 лв. Предлага се в три модерни цвята – тъмно синьо, метеоритно черно и цвят розова далия. HONOR Band 5 е единственият фитнес тракър в своя клас, който проследява и измерва нивото на кислорода в кръвта на потребителя. В комбинация с 24-часовия мониторинг на сърдечната дейност, HONOR Band 5 може да помогне на всеки да стане по-активен, да достигне оптимални фитнес резултати и да избира подходящ тип тренировки.

В България HONOR Band 5 е наличен в мрежата на Теленор, А1, Виваком и Технополис.

1Според доклада Health & Fitness Market 2019 на Deloitte.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay