С риза от офиса до плажа

Навсякъде с риза

Наскоро изобретението "рокля-риза", променило из основи света на модата, навърши своя стогодишен юбилей. То присъства във всички колекции, предназначени за съвременната жена, която държи да комбинира удобството със стила.

 

Може би някой погрешно свързва ризата само с неизменното носене в офиса. Всъщност тя е подходяща дори за заместник на плажната туника...стига да намерите модела, без който не можете.

 

Вече има толкова варианти на това удобно облекло. Но ние попаднахме на едни от най-романтичните. Дион Лий е дизайнер от Сидни, но неговите дрехи привличат вниманието на модните критици в световен мащаб.

 

24-годишният австралиец работи върху ежедневни дрехи, които превръща в необикновен и екстравагантен избор. Работещата жена би облякла негово яке, купонджийката – също. Тази мултифункционалност на дрехите изглежда е в основата на неговото творчество.

 

Дион Лий пуска нова колекция, смислово отделена от неговата основна линия. Новите модели се удобни за носене във всякакви ситуации. Кройките са семпли, а материята – мека и ефирна. Струва ни се, че и в най-горещия летен ден ще намерим прохлада с една от тези ризи.  

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.05.2011|09:46
Ризата е позната още в Древен Египет, но е била използвана само от жените като допълнение към дългата прилепнала платнена рокля. Особено практични са и можем да ги комбинираме с всякакви панталони и поли, за различни поводи. Особено модерно напоследък в женската мода е съчетанието им с вратовръзка или елек, а с допълнителни аксесоари дори изглеждат още по-зашеметяващо.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay