Трогателна гола фотосесия на една 75-годишна жена и нейния любим

Влюбени един в друг повече от 60 години

Трогателна гола фотосесия на една 75-годишна жена и нейния любим

Всеки от нас иска да се срещне с истинската любов и тя да продължи завинаги. Американската фотографка Jade Beall ни показва, че това е възможно чрез нейната дръзка и вдъхновяваща сесия. Тя снима 75-годишна жена и нейният 70-годишен възлюбен чисто голи и прегърнати. Тази снимка излъчва толкова много любов, нежност, топлота. Тя казва : "Аз ти подарих живота си и не съжалявам за това!" 

Фотографката е решила да снима именно тази възрастна двойка, а не млади влюбени, тъй като е решила да улови една друга, различна красота. Да, телата им вече не са стегнати, имат много бръчки и натрупали се мазнини, но душите и сърцата им са млади! И те искат да го покажат на всички нас. 

Трогателна гола фотосесия на една 75-годишна жена и нейния любим

Изводът е, че не е важно на колко години си, как изглеждаш, а кого имаш до себе си и какво си постигнал. Тези двамата определено са благодарни на Бог, че са се срещнали. А ние сме благодарни на Jade, че й е хрумнала тази страхотна идея и я е осъществила! 

Няма как да не се трогнете и замислите! Повярвайте, вечната и чиста любов съществува! Дано всеки от нас има късмета да я срещне, познае и задържи!

Автор: Теодора Георгиева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

21 8
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay