Вечно лято за ангелите по бански

Victoria's Secret представи нова колекция бански, докато хората си купуват пуловери и дънки

През септември лятото си отива окончателно, но на гигант от модната индустрия това не му пречи. Дизайнерите вече представят предложенията си за следващия пролетно-летен сезон, а от Victoria’s Secret разпространиха снимки с новата си колекция бански. Главните героини във фотосесията са ангелите Даутцен Крус и Кандис Суанепул.

Двата супермодела изглеждат зашеметяващо в красивите бански. Новата линия, включена в септемврийския каталог на бранда, използва разнообразни щампи. Геометрични кръгове, райета, зигзагообразни линии, дори животински шарки.

Друг, по-неизвестен модел - Лаис Либейро - също участва в есенната фотосесия. Снимките са правени в края на юли на екзотичен плаж. Трите красавици са заели различни сексапилни пози, които разкриват защо именно те са били избрани за целта. Вижте всички снимки, за да се убедите с очите си.

Именно тази фотосесия бе повод за разпалени дебати около употребата на компютърни програми за подобряване на изображенията. Това се случи, след като по невнимание по-рано този месец някои от тях бяха качени на сайта на Victoria’s Secret, и то с видими корекции по телата на моделите.

Бдителните ни колеги от известни модни блогове веднага забелязаха изцепката и разпространиха изобличаващите кадри. Тогава се разрази скандалът около прекомерната употреба на фотоманипулации от бранд, който влияе на стотици жени по целия свят. Да не говорим, че са тръгнали да коригират телата на перфектни дами като техните модели. Срамота!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 12.12.2013|16:45
Да им имам начина на живот
5
Не е посочен 31.08.2012|11:22
Моделите им са страхотни :)
4
Не е посочен 31.08.2012|08:55
не е така,тъкмо техните бански седят добре и на не до там перфектни фигури,виждала съм го с очите си,просто трябва да избереш правилния модел за себе си
3
Не е посочен 30.08.2012|17:16
Страхотни моделчета, макар че стоят добре единствено на такива изкусителни тела, каквито имат красавиците.
2
Не е посочен 30.08.2012|16:14
Манекенки - какво да искаш повече, перфектни са !
1
Не е посочен 30.08.2012|16:14
Най-много ми харесва ерин хедъртън, която в момента е настоят гадже на актьора леонардо ди каприо
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay