Вижте каква е била първата снимка на Виктория Капитонова в Instagram

Вижте каква е била първата снимка на Виктория Капитонова в Instagram

Доскоро профилът на Виктория Капинова в Instagram беше изтрит и тя използваше няколко резервни профила, за да споделя съдържание със своите последователи. Основният ѝ акаунт обаче помещава в себе си публикации от преди 6 години, които са безценни както за Капитонова, така и за нейните почитатели.

Виктория набра популярност през 2020 г. след участието си в риалитито "Грим Masters", в което любители гримьори се състезаваха един срещу друг на база своите непрофесионални гримьорски умения. Малко след старта на предаването, нейният канал в YouTube започна да набира все повече последователи. След това инфлуенсърката стана изключително успешна и в Instagram, привличайки десетки хиляди последователи.

За да стане още по-разпознаваема Капитонова все участие в още риалити формати, един от които бе седми сезон на кулинарното риалити Master Chef, а най-силният трамплин в нейната кариера бе победата ѝ в романтичния формат "Ергенът".

В момента Капитонова е един от най-успешните инфлуенсъри в страната с над 130 хил. последователи и е предпочитана за колаборации от редица брандове, свързани с мода, козметика и много други.

Но преди да се превърне в известна личност Вики е работила като модел за международни компании. Още през 2018 г. тя започва да публикува снимки от свята моделска кариера в социалните мрежи.

Сигурно се чудите, след всички тези години, каква ли е била първата снимка на Вики в Instagram. Докато на повечето от нас вероятно е нещо много срамно и недостойно да види бял свят, то при нея нещата са доста прилични. На първата си снимка в мрежата тя е позира по черен сутиен в студио, а косата ѝ е оформена в ситни вълни. Нека не ви държим в напрежение, ето го и прословутия кадър:

Вижте каква е била първата снимка на Виктория Капитонова в Instagram

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay