Доказателства, че мъжете стават по-красиви с годините

Поредната несправедливост в живота е, че жените получават бръчки и цели коси с напредването на годините, а мъжете, също като виното, стават по-хубави с напредването на възрастта. Дори в индустрии като модата, където физиката и младостта изглеждат толкова важни, многократно е доказано, че красотата не познава възрастта и че понякога можете да изглеждате и да се чувствате още по-добре, докато остарявате.

Тези мъже доказват твърдението, че мъжете стават все по-красиви с годините:

1. Филип Дюма, 68-годишният френски сърцеразбивач

Французинът покори модната индустрия благодарение на убеждението си, че стилът е по-важен от красотата. Според Филип, той винаги е получавал комплименти за това колко добре изглежда, така че на 60-годишна възраст решава да започне кариера на модел. Сега е лице на известни марки за парфюми, бижута и дрехи.

2. На 62 години Никелсън Устър все още е трендсетър

Ник работи в модната индустрия от 16-годишен. Той винаги е бил запален по дрехите, така че е работил в магазин за дрехи, когато е бил тийнейджър. По-късно завършва колеж по журналистика и реклама; въпреки това проектира и продава дрехи за големи марки като Calvin Klein, докато не основава своя собствена модна консултантска фирма. Днес той е трендсетър, който продължава да изненадва хората в интернет със своя стил и привлекателност. 

3. Рон Джак Фоли показва, че бялата коса може да бъде най-добрият аксесоар след 50

Този канадски джентълмен е постигнал голяма популярност благодарение на изваяната си фигура, дълга коса и перфектно оформена сребриста брада. Рон е културист, актьор и модел, който се е появявал в множество кампании през последните няколко години и изглежда има природна дарба да изглежда страхотно на снимки. 

4. Андреас фон Темпелхоф е доказателство, че стилът не остарява

Бръчките и сивата коса не изглеждат зле и дори могат да ви направят по-привлекателни и ето доказателство за това. Германският модел Андреас е в списъка с таланти на престижни европейски агенции, като отвежда страстта си по-далеч и се занимава също и с фотография.

5. Ерик Ръдърфорд продължава да тества границите си на 55 години

Ерик е модел и актьор, който също се превърна в икона в социалните медии благодарение на своята идеология за пълноценен живот и загуба на страха от остаряването. 55-годишният американец уверява, че мечтите могат да се сбъднат на всяка възраст и че зрелостта го е научила да използва времето максимално и да се наслаждава на всеки момент. Освен това е много активен в социалните мрежи и дори има собствен подкаст. 

6. Пол Мейсън е най-стилният Дядо Коледа на 58 години

Артистичният му псевдоним е Fashion Santa, заради дългата му бяла брада, но най-важното е, че достига върха на кариерата си на средна възраст и след преживяна лична трагедия. Пол навлиза в модната индустрия, когато е на 20 години и прави някои важни пробиви; но през 2008 г. животът му се променя напълно.

Той бил принуден да се върне в родната си Канада, за да се грижи за болната си от рак майка до 2013 г., когато тя за съжаление умира. След това бил толкова тъжен, че спрял да се бръсне. Няколко месеца по-късно решава, че новата визия му отива и успява да прокара идеята за модерен и стилен Дядо Коледа. Скоро след това търговските центрове започнали да го търсят, за да му предлагат работа, а днес той е знаменитост.

7. Ървайн Рандъл е 61-годишен професор, който изненада целия интернет с външния си вид

Ървин е професор и дядо от Тексас, който не е очаквал да стане известен. Винаги е обичал да се облича стилно и да следва тенденциите. Благодарение на усета си към модата, той привлича вниманието на някои хора в мрежата, които споделят негови снимки. Той стана известен за рекордно кратко време и в момента има собствена линия обувки.

8. Чуандо Тан изглежда е открил тайната на вечната младост

Сингапурският модел и фотограф е работил за някои международни компании като Levis, L'Oréal и Louis Vuitton. Въпреки това Чуандо постига голяма популярност благодарение на собствените си снимки, публикувани в Instagram, но главно защото е трудно да се повярва, че този мъж е на 56 години. Неговото младо лице и мускулеста физика му спечелиха повече от милион последователи. Сега той притежава агенция за модели.

9. Шан Майкъл Хефли мотивира феновете на 59 години

Шан е фен на фитнеса и здравословния начин на живот, който се стреми да докаже, че възрастта не е нищо повече от число и че можете да сте в по-добра форма след 50, отколкото сте били в младостта си. Посланията за растеж и самоусъвършенстване, които той споделя, вдъхновиха хиляди хора и го направиха звезда в социалните медии. Той беше избран да рекламира продукти за лична хигиена.

10. Антон Нилсон работи с топ агенции за модели

56-годишният шведски модел е в индустрията повече от две десетилетия и признава, че поддържането на активност е ключът към добре поддържания му външен вид. Среброкосият мъж поддържа форма за работата си, но също така обича да играе тенис, да кара колело и да се разхожда сред природата, за да избегне преждевременното стареене.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay