Хороскоп за сезона на Стрелец

Хороскоп за сезона на Стрелец

След дълъг, изпълнен с емоции изминал месец, вече е безопасно да се каже, че всички сме готови за промяна на темпото. Имаме късмет, защото на 22 ноември Слънцето започна да пламти в огнения Стрелец ! Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец процъфтяват най-много през този период, докато променливите знаци Близнаци, Дева и Риби могат да имат затруднения да се справят с бързото темпо.

ОВЕН

Всеки ден научавате нещо ново. Може да получите шанса да пътувате или да преминете курс или може просто да се отпуснете у дома, гледайки любими сериали. Независимо от това, този месец се развивате много!

ТЕЛЕЦ

Обикновено живеете добре, гледайки нещата на повърхностно ниво, но този месец ви кара да се гмурнете по-дълбоко. От вас се иска да изследвате, да се фокусирате и да търсите скритите значения зад нещата. Най-важното е, че трябва да бъдете по-интроспективни и наясно с чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

Сезонът на маншетите е за вас! Слънцето се присъединява към Меркурий и Венера в зоната на връзките във вашата карта, така че всичките ви връзки – платонични, романтични и професионални набират голяма скорост в момента. Всяко време с друг човек е добре прекарано време и вие научавате много за другите (и за себе си) чрез вашите взаимоотношения.

РАК

Звездите ви призовават да се промените из основи. Нездравословните навици, непродуктивните модели и мързелът са най-големите ви врагове в момента. Трябва да се подредите, да поспите и да отидете на разходка. Ще бъдете изумени какво ще постигнете с малко грижа за себе си!

Лъв

Това е любов... или може би е просто похот. Но независимо от това, вашият любовен живот се нажежава много в момента и вие се забавлявате изключително много! Ако сте необвързани, това е грандиозно време за връзка. Ако сте обвързани, сега е моментът да опитате нови неща с вашия любим. Забавлявай се!

ДЕВА

Сезонът на Стрелец ще ви подтикне към изследване на миналото ви. Връщате се към корените си. Това означава, че прекарвате много време със семейството, стари приятели и може дори да забележите бивш. Как вашето минало е повлияло на човека, който сте сега? Какви положителни преживявания можете да си вземете? Как можете да се поучите от негативите? Това са въпросите, на които трябва да отговорите през този сезон на Стрелец.

ВЕЗНИ

Вие сте по-социални от всякога сега, когато е сезонът на Стрелците! Постоянно пишете съобщения или се мотаете с приятелите си, или говорите по телефона. Вашият график е пълен със събирания и забавни излети и ще се срещнете с много хора, докато сте навън. Насладете се!

СКОРПИОН

Склонни ли сте да споделяте повече? Имате ли всички емоционални, финансови и умствени ресурси, от които се нуждаете или прекарвате твърде много време, помагайки на другите, преди да се погрижите за себе си? Този месец ще бъдете предизвикани да разгледате приоритетите си, да промените бюджета и да подредите всичко. Не можете да налеете от празна чаша, така че отделете време да се съсредоточите върху себе си за малко.

СТРЕЛЕЦ

Честит рожден ден! Време е да блеснете и светлината на прожекторите е върху вас. Бъдете амбициозни! Стартирайте нови проекти! Кандидатствайте за тази работа! Предложете брак на любимата си! Всички важни неща, започнати през месеца на вашия рожден ден, почти сигурно ще имат дългосрочно значение, така че ако искате нещо, сега е моментът да го направите!

КОЗИРОГ

Миналото се връща! Бивши приятели, стари проекти или работа и дори бивши любовници се разкриват точно сега и ваша работа е да се справите с това. Ако искате да се ангажирате отново, продължете, но ако усещането ви казва, че е време да продължите напред, направете го. Изчистете всичко излишно, за да можете да се насладите максимално на сезона на рождения си ден следващия месец.

ВОДОЛЕЙ

Способни сте да подкрепяте и укоражавате всички свои приятели. Но този месец това се променя – точно сега всички ваши приятели нахъсват вас! Ако имате неприятни отношения с някого - прекратете общуването. На тяхно място ще се появят много по-подходящи хора!

РИБИ

Всички очи са насочени към вас, така че продължете с най-доброто си поведение! Вашите успехи ще бъдат празнувани от всички около вас, но всички недостатъци или неуспехи, с които се сблъскате, също ще бъдат забелязани. Това е голямо напрежение, но колкото по-добре се справяте сега, толкова по-добри ще бъдат наградите ви в края на сезона. Ако продължите да работите в същия дух, можете лесно да постигнете повишение!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay