Цялата истина за секса в дълга връзка

По-хубав е, отколкото си мислим

Цялата истина за секса в дълга връзка

Сексът е страст, емоция, изпепеляване, дълбоко проникване, нежност, грубост, любов, бушуващи хормони, лавина от желания.. Или поне е такъв в началото на връзката. Както много неща се променят в отношенията между хората, така в известна степен се променя и сексът. Но не си мислите, че това непременно е към лошо. Напротив. Сексът се променя, може би вече не е толкова спонтанен, но е хубав по един друг начин.

С времето мъжете вече не искат толкова много секс

Ако в началото те са били неизтощими и не са ни оставяли време да си отдъхнем, сега вече знаят, че има и други важни неща от сексуалните тренировки. С времето мъжът осъзнава, че вече е завзел своята малка царица и няма нужда всеки ден да й показва колко добър е в леглото, защото тя перфектно знае това.

Сексът дори става по-добър с времето

В началото сексът е по-скоро желанието да опознаеш другия, да го завладееш за себе си. След това сексът се превръща в един акт, който е не само физически, но и психологически. Вие се сливате и на едно метално ниво. И всичко е толкова хубаво, защото страст, любов, доверие и искреност се изразяват по един от най-хубавите начини.

Ниското сексуално желание говори за проблеми в двойката

Ако в един момент изгубиш всякакво желание да правиш секс с партньора си, това говори, че има нещо, което не е наред и в отношенията ви. С годините сексът става показател за много неща, защото вече не го правите само заради нуждите си.

Сексът е страхотен, дори когато не е спонтанен

А той вече почти не е спонтанен. И това в никакъв случай не е нещо лошо. Сексът е още по-хубав и разтърсващ, но по един друг, зрял начин.

Някои двойки запазват огромното си желание за секс

Не е задължително сексът да стане от 5 пъти седмично – веднъж седмично. Някои двойки продължават да се наслаждават на прекрасните интимни емоции доста често. Това, разбира се, говори, че тази връзка се развива много добре и хората в нея имат брилянтни отношения.

Моногамната връзка и секс не са скучни

Да бъдеш с един партньор дълги години, без да залитнеш нито за момент, не означава, че ще умреш от скука. Не, означава, че ще опитате много различни емоции, пози, играчки, места и т.н. А това е нещо страхотно!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay