Космическа вила в Атина

Има нещо особено очарователно в семплия й дизайн - една изчистена красота, която определено радва окото

Може южната ни съседка Гърция да е изпаднала в тежка икономическа криза, но това не пречи на определени хора да си живеят живота. Пример за последното твърдение са снимките в нашата галерия. Чрез тях ви представяме една космическа вила не къде да е, а в Атина. Както сами ще се убедите, имотът наистина е изумителен.

Лишена от всякакви архитектурни излишества, вилата с лаконичното наименование H3 е построена от гръцкото 314 architecture studio.

Има нещо особено очарователно в семплия й дизайн - една изчистена красота, която определено радва окото. Тази интернационална естетика пасва отлично и на разположението на къщата. Очевидно е отдалечена от градския живот и шумотевицата на тълпите.

Космическа вила в Атина

Острите ръбове и изчистените линии са подчертани чрез гладките повърхности и елементите от бетон и желязо. Архитектите са разположили основната част на дома върху колони, а под нея се намира огромния басейн.

Просторната тераса и функционалният за тези географски ширини бял цвят превръщат имота в Атина в мечтан за всеки ценител на семплия лукс. Заповядайте на виртуална обиколка на вила H3 в нашата галерия. А ако този материал ви е харесал, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук.

11 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 14.01.2013|19:58
Наистина изглежда страхотно . Много ми се иска да имам едно такова местенци .
5
Не е посочен 14.01.2013|10:18
Невероятно местенце, не само интересно като дизайн, но и като местоположение - страхотна гледка се открива, а и градинката отпред не е никак малка.
4
Не е посочен 14.01.2013|10:10
Не знам дали това е собсвеност на някой новоизплюпил се богаташ - грък или на някой американец, но това, което видях, адски много ми допадна трябва да знаете.
3
Не е посочен 14.01.2013|09:49
Странно е,че е разположена на някаква поляна,сякаш в нищото,но е доста интересна и красива!
2
Не е посочен 14.01.2013|07:53
Интересно архитектурно решение наистина, прилича малко на умален вариант на футуристичното жилище на любимия на Наоми Кембъл.
1
Не е посочен 12.01.2013|16:17
Добре де, тази вила стаи няма ли? Щеше ми се да видя как са обзаведени. Аз само басейн видях.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay