Бляскава пролет с Little Sequin Dress by Avon

Oриенталско-флорална композиция, вдъхновена от пайетния шик

Бляскава пролет с Little Sequin Dress by Avon

Визитка: Диляна Табакова е известен моден блогър, който, освен че обожава модата и красотата, обича пътуванията, книгите, музиката и топлото лято. Нейна страст е и здравословния начин на живот и практикуването на различни спортове. В блога ѝ - http://dilyanatabakova.com/, можете да откриете вдъхновение и да се потопите в свят, изпълнен с красота и пътешествия. Парфюмът, който най-добре я описва е Little Sequin Dress, а кой е твоят – разбери чрез нашия тест.

Обичам усещането, което пролетта носи със себе си - всичко разцъфва, променя се, променяме се и ние. И това не е само сезонът, в който прибираме зимните си дрехи и вадим всичко цветно на показ, но и моментът, в който може да се отдадем на нови аромати и да заблестим.

Неслучайно Коко Шанел е казала: "Парфюмът е невидим, незабравим, главен моден аксесоар. Той оповестява появата на жената и продължава да напомня за нея, когато тя си е отишла".

Парфюмът е аксесоарът, без който никога не излизам. За себе си съм открила, че съм почитател на двете крайности - леки и нежни флорални миризми или силни, чувствени и дръзки аромати. Затова парфюмите са подредени тематично по сезони или пък събития, за които са подходящи, дневни или пък вечерни.

И точно тук идва моментът да ви представя един от парфюмите, който намира място в ежедневието ми напоследък. Той носи ориенталско-флорална композиция, вдъхновена от пайетния шик. Блести с искрящи нотки мандарина и манго, за да възпламени сетивата ни с вълнуваща смесица от гардения и горещи тропически цветя, базирани на чувствен мускус и есенция златист кехлибар. Той е Little Sequin Dress by Avon. Ароматът е създаден от Каролин Сабас, която е част от Givaudan, глобалният лидер в ароматната индустрия. По време на блестящата й кариера, тя създава парфюми за водещи дизайнерски марки в света.

Бляскава пролет с Little Sequin Dress by Avon

 

Мирисът ме спечели от първия миг, защото е въплъщение на моята идея за хубав ежедневен пролетен парфюм, а именно нежно флорално докосване в комбинация с една идея по-тежки нотки. Той е подходящ, както за през деня, така и за вечерта, защото е точно от тези аромати, които привличат елегатно вниманието на околните. А не е ли точно това, което искаме ние, дамите? Да се обръщат след нас, щом усетят аромата ни?

Открий своя аромат, като участваш в нашата игра!

Автор: Диляна Табакова

 

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay