Станаха известни победителите в локалното издание на HUAWEI NEXT-IMAGE Awards 2021

Станаха известни победителите в локалното издание на HUAWEI NEXT-IMAGE Awards 2021

Huawei България отличи трите най-добри снимки, които са участвали в локалния фотографски конкурс Next-Image Awards 2021. Победителите бяха избрани от авторитетно жури в състав: Лиу Ганг – Скофилд, генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, Дарина Иванова, маркетинг директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, модният фотограф Костадин Кръстев-Коко. Като основните критерии за оценка на участващите в Конкурса изображения бяха художествена стойност,  качество и уникалност.

Механиката за участието в Конкурса бе изключително лесна. Участниците трябваше да публикуват снимка, заснета с Huawei смартфон, в собствения си Instagram профил, да тагнат страницата на Huawei Mobile за България ( https://www.instagram.com/huaweimobilebg/ ) с @huaweimobilebg, и да използват хаштаг #HuaweiNextImage.

Сред най-популярните теми бяха множество пейзажи от местни и екзотични дестинации, снимки на домашните любимци, както и фотографии на заобикалящия ни свят. Един от най-открояващите се мотиви в тазгодишното издание на конкурса бе битовият сюжет, също така и фамилните портрети, разкриващи съкровените връзки и отношения на членовете на семейството в тази нелека година, през която всички прекарват повече време заедно.  

"Радвам се, че сред кадрите изпратени от българите, имаше много силни портретни снимки с добра композиция и светлина, които разкриват емоционалното състояние на хората. Кадрите, които разказват истории", споделя Костадин Кръстев-Коко. 

Ето и отличените победители: 

1-во място: Анатолий Кехайов (Заснето с Huawei P30 Pro)

Станаха известни победителите в локалното издание на HUAWEI NEXT-IMAGE Awards 2021

2-ро място: Светлин Йосифов (Заснето с Huawei P40 Pro)

Станаха известни победителите в локалното издание на HUAWEI NEXT-IMAGE Awards 2021

3-то място: Денислава Христова-Крица (Заснето с Huawei P30 Pro)

Станаха известни победителите в локалното издание на HUAWEI NEXT-IMAGE Awards 2021

Наградите

Авторът на снимката, отличена с първо място в тазгодишното локално издание на популярния фотографски конкурс NEXT-IMAGE Awards 2021,  ще получи най-новият смартфон на компанията HUAWEI nova 9. Той идва с Huawei Ultra Vision система, която включва 50-мегапикселова RYYB Ultra Vision основна камера, 8-мегапикселова ултра широкоъгълна камера, 2MP камера за дълбочина и 4cm макро камера. Притежателят на второ място ще бъде награден със първия таблет у нас, базиран на HarmonyOS – Huawei MatePad 11, с честота на опресняване на екрана от 120Hz, в комплект с магнитна клавиатура и писалка. А поставеният на трето място ще получи безжичните open-fit TWS слушалки Huawei FreeBuds 4, отличаващи се с активно адаптивно шумопотискане и Hi-Res Audio звук.

"Високите технологии в устройствата на Huawei дават възможност на хората да изразят уникалния си поглед към света във впечатляващи кадри. Благодарим на нашите фенове за тази активност и пожелаваме им да забелязват и заснемат все повече неповторими моменти", споделя Лиу Ганг – Скофилд, генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония. 


Снимките на победителите можете да видите и на официалната Instagram страница на Huawei Mobile за България: https://www.instagram.com/huaweimobilebg/ 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay