5 идеи за подаръци за мъже в последния момент

5 идеи за подаръци за мъже в последния момент

Колкото и добре да познаваме своя партньор, трябва да признаем, че избирането на подарък за мъж може да се превърне в истинско предизвикателство. Независимо дали става дума за близък приятел или интимен партньор, опциите за силния пол често са скучни и не ни предлагат много разнообразие. Не, опцията козметичен комплект с дезодорант и душ гел няма да свърши работа и ще създаде впечатление за отбиване на номера.

Но колкото и да е трудно, винаги можете да се измъкнете от ситуацията, подарявайки нещо оригинално, макар и закупено в последния момент. Ако все още не сте избрали нещо подходящо, то нашият списък ви идва на помощ броени дни преди Коледа!

Масажор с много функции

5 идеи за подаръци за мъже в последния момент

Никой мъж не би казал "не" на устройство, което ще му помогне да се отпусне след тежък работен ден. Изберете масажор с множество режими и функции, който ще предложи на вашия мъж облекчение на схванатия врат или пък приятен масаж, който да успокои напрежението в гърба.

Настолен часовник

5 идеи за подаръци за мъже в последния момент

Ако вашият мъж прекарва работния си ден на бюро, то подходящ подарък за него би бил ефектен настолен часовник.  Това е клаически предмет, който ще разкраси както работното му място, така и всяко друго кътче в дома.

Практична дреха или аксесоар

В зависимост от модните предпочитания на вашия мъж, можете да заложите на дреха, която да му върши работа, както във всекидневието, така и по други поводи. Ако мъжът ви се облича стилно и работи в офис, можете да заложите на комплект висококачествени вратовръзки. В случай, че обича да му е свободно, изберете мек суитчър от естествена материя за комфорт във всекидневието.

Фитнес комплект

5 идеи за подаръци за мъже в последния момент

Ако вашяит любим държи на добрата физическа форма, но рядко му остава време да посети фитнеса, то можете да му подарите фитнес уред или комплект за употреба у дома, който той да използва, си остава вкъщи, но все пак не иска да загърбва дневната тренировка.

Абонамент за онлайн или физически курсове

Може би мъжът ви отдавна иска да се научи да програмира или пък го влече някое изкуство. Подарете му абонамент за няколко посещения за активност, която отговаря на неговия интерес. Току виж сте събудили нова страст в живота му!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay