Знаменитости, които са кръстници на други известни личности

Знаменитости, които са кръстници на други известни личности

Едно приятелство може да се засили още повече, когато се родят децата ни и трябва да им изберем кръстници. Подобно на нас, знаменитостите също избират най-близките си приятели за тази важна роля. Поради тази причина много знаменитости имат известни кръстици. 

1. Маколи Кълкин и Парис Джексън

Маколи Кълкин е кръстник на всичките 3 деца на покойната поп звезда Майкъл Джексън. Парис и Маколи имат силна връзка и до днес и тя често се обръща към кръстника си за съвет относно актьорството. Наскоро Парис сподели сладка снимка по случай рождения му ден, като написа "Обичам те толкова много и те държа много близо до сърцето си. Винаги."

2. Джейми Лий Къртис и Джейк Джилънхол

Джейми Лий Къртис и Джейк Джилънхол имат много близки отношения и Джейк дори е живял известно време в къщата за гости на актрисата в Лос Анджелис. В интервю за Sirius XM, Джейк говори много за своята кръстница, казвайки, че "Тя е просто една от най-щедрите, любящи, даващи хора. Тя беше толкова добра с мен."

3. Елтън Джон и Ромео и Бруклин Бекъм

Елтън Джон е кръстник и на Ромео, и на Бруклин Бекъм. Джон е много близък приятел с родителите им. Двете семейства често ходят на почивки заедно, а Елтън приема ролята на кръстник много сериозно. Освен това Бруклин Бекъм има и друг известен кръстник в лицето на Елизабет Хърли.

4. Джоан Колинс и Кара Делевин

Джоан Колинс е кръстница на Кара и често й дава съвети за живота. Тя дори шеговито я посъветвала да не става актриса. 

5. Доли Партън и Майли Сайръс 

Не само, че Доли играе ролята на кръстницата на Майли в Хана Монтана, известната кънтри певица поела същата роля и в реалния живот. Честта й била дадена от бащата на Майли, тъй като двамата са много близки. 

6. Жаклин Бисет и Анджелина Джоли 

Жаклин била помолена да бъде кръстница на Анджелина, още преди актрисата да се роди. Но през годините двете актриси се разделили. Преди няколко години подновяват връзката си и Жаклин казва много мили думи за Анджелина: "Намирам я за доста необикновена. Тя се е развила толкова много."

7. Мади Зиглър и Сиа

Танцьорката и нейната известна кръстница имат дълга история на съвместна работа по проекти и музикални видеоклипове на Sia, а също така имат страхотни отношения извън екрана. Преди да стане неина кръстница, Сиа се обърна към Мади в Twitter и я помоли да участва в един от нейните музикални видеоклипове.

8. Стивън Спилбърг и Гуинет Полтроу и Дрю Баримор

Двете актриси имат един и същ кръстник- Стивън Спилбърг. Той има много силна връзка и с двете красавици. 

9. Дженифър Анистън и Коко Аркет

Кортни Кокс и Дженифър Анистън стават много близки приятелки по време на снимките на "Приятели". Толкова близки, че Кокс помолила Анистън да стане кръстница на дъщеря й Коко. Дженифър и Коко винаги са били много близки. 

10. Вин Дизел и Медоу Уокър

Вин Дизел разкри в интервю, че приема покойния Пол Уокър като свой брат, дори кръсти най-малката си дъщеря Полин на него. Вин Дизел е кръстник на дъщерята на Пол и дори я заведе до олтара в деня на сватбата й. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay