Вълшебство със сол и зехтин

Зъбите ви ще станат бели като перли

Вълшебство със сол и зехтин

Бззз! Не, това не е пчела. Това е противният звук от зъболекарските машинки. Ако и вие не сте фен на "Столът", но искате красиви зъби, трябва да знаете едно. Има стотици предложения за избелване на зъби. И всички те, освен, че струват скъпо, а ефикасността им не е напълно доказана, са пряко обвързани с посещение при зъболекар. Ето защо се обърнахме към природната грижа и открихме лесен начин за прекрасна усмивка. Без болка и миризма на лекарства.

Полезната смес е изцяло от натурални продукти, приготвянето ѝ не изисква повече от две минути. И два продукта:

1 с.л. зехтин

1 с.л. морска сол, смляна на прах

Смесете двете съставки и разбъркайте енергично. Може да съхранявате домашната паста за зъби в стъклено бурканче. Сместа е за ежедневно използване - с помощта на четка за зъби натрийте зъбите си с нея, а след това изплакнете обилно с вода устната кухина. Ефектът е бели зъби за красива усмивка!

От fitwell.bg узнахме и тайната на Нефертити. Изплаквайте устата си за няколко минути с 1 с.л. зехтин всяка вечер в продължение на месец. Така ще се предпазите от зъбен камък и проблеми с венците. Само бъдете достатъчно упорити и изпълнете докрай едномесечната процедура.

10 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay