Странните хобита на звездите

Странните хобита на звездите

Подобно на всички останали, знаменитостите търсят начини да се отпуснат и всъщност да намерят любимо занимание, отделно от ежедневната им работа. От правенето на преспапиета до колекциониране на кукли, някои от хобитата им може да изглеждат малко странни:

1. Джони Деп - колекции на Барби

Интересът на Джони започнал, когато той играел с кукли Барби с дъщеря си. Но след като интересът й спрял, Деп не пожелал да се раздели с куклите, защото те били сантиментална част от живота му. Сега той има толкова много Барбита, че се нуждаят от отделно помещение за съхранение.

2. Пенелопе Крус - колекционира закачалки

Това може да има смисъл, като се има предвид, че Пенелопе е модна икона. Очевидно тя събира закачалки за палта и има над 500.

3. Кейти Пери - събиране на коса на други знаменитости

Веднъж Кейти Пери разкри, че пази кичури коса от други известни личности, като Тейлър Суифт и Майли Сайръс. Тя ги държи в чантата си. Най-изненадващата част е, че тя знае, че звучи страховито, но все пак е страхотно за нея.

4. Тейлър Суифт - правене на преспапиета

Очевидно Тейлър Суифт обича да прави преспапиета дори с приятели. Освен това тя направи един снежен глобус от видеоклипа си "Lover".

5. Райън Гослинг - плетене

Въпреки че Райън Гослинг е една от най-големите звезди, веднъж той описа идеалния си ден, който няма нищо общо с актьорството. Неговият перфектен ден е когато плете.

6. Майк Тайсън - присъства на състезания с гълъби

Конкурсът за гълъби всъщност привлича повече хора, отколкото бихме могли да очакваме, включително известни личности като Майк Тайсън. Всъщност той обича гълъби от дете и сега има над хиляда птици. Казва, че гълъбите могат да ни научат на много неща.

7. Бионсе - пчеларство

Бионсе започва да се занимава с пчеларство, за да използва меда, за да помогне на дъщеря си, която има лоши алергии. Скоро след това прераства в хоби. Сега тя има около 80 000 пчели и 2 кошера.

8. Том Ханкс - колекционира винтидж пишещи машини

Хобито на Том да събира пишещи машини е доста мило. Всъщност той започнал да ги събира, дори преди кариерата му да започне. За него тези машини са правилната комбинация от инженерство и изкуство. В момента колекцията му възлиза на около 120 пишещи машини.

9. Клаудия Шифър - събиране на насекоми

Когато чуем какво събира известен модел, може първо да си помислим, че става въпрос за чанти, дрехи или аксесоари и т.н. Но това не е вярно за Клаудия. Тя събира насекоми, особено паяци.

10. Брад Пит - керамика

Брад Пит започва хобито си като лечебно средство след развода си. Но днес това е начин да се изрази. Всъщност стигна до ниво, при което той толкова се увлича, че не иска да спира.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay