Парфюмът - специалният почерк на всяка жена

Чувството за красота при жените е вродено. Още от деца искаме да се пръскаме с парфюма на мама, да се мажем с нейните кремове и помади, да си слагаме грим и червило… Облекли нейните рокли, да тропкаме с токчетата й у дома, с копнеж да бъдем също толкова красиви, женствени и елегантни. Впоследствие детското любопитство прераства в капризи и малката госпожица се научава да има претенции какво да облече за детската градина, с каква нова прическа да изненада съучениците в училище и на по-следващия етап - гаджетата в дискотеката. 

Парфюмът - специалният почерк на всяка жена

Момиченцата индиректно попиват всеки жест и дума на майките си и фактът, че започват да имат претенции от малки е показателен, че ще се превърнат в личности със собствен поглед на нещата от живота. Запазената марка на всяка жена е парфюмът. Той е важна част от нейното амплоа, имидж и излъчване. Някои дами непрестанно експериментират и сменят "невидимия си почерк”.

Други търсят своя специален парфюм и когато най-после го открият, той се превръща в част от тях кажи-речи завинаги. Но ако винаги ухаем само на един парфюм, рискуваме да бъдем предвидими и еднообразни в своето излъчване. Експресията, която внушаваме, ще е един цвят и настроение, а това е толкова скучно и некреативно. Жената трябва да бъде загадъчна и непредвидима. Нейната сила е в експлозивната същност на непокорния характер и способността да очарова и впечатлява с всички методи и средства. Ако се колебаете и търсите за себе си красив и запомнящ се образ, заложете на продукт от марката Jimmy Choo. С който и ароматен акцент на този производител да се сдобиете - ще бъдете зашеметяващи, предизвиквайки фурор навсякъде.

Парфюмът - специалният почерк на всяка жена

Всяка нова придобивка несъмнено ни доставя удоволствие. Когато се наградим с нов козметичен продукт дни наред се чувстваме щастливи и доволни от своя добър избор. Затова и производителите на парфюмерия и козметика никога не ни оставят да скучаем. Те непрестанно ни предоставят възможности - покрай любимия нов парфюм или тоалетна вода - да изберем душ гел, дезодорант или лосион със същото любимо ухание. Това е страхотно, тъй като божествения аромат ни съпътства навсякъде - в банята под душа, а и след това - когато върху влажната кожа на тялото усещаме топящата консистенция на омекотяващия кадифен лосион или крем за тяло, който хидратира и стяга кожата. А нашият специален почерк - парфюма, можем да сменяме колкото и когато си поискаме - за да бъдем винаги ярки, уверени и различни.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay