Внимание: Кайли Дженър най-накрая показа сина си!

Шокирани фнове на Кайли Дженър не можаха да повярват, че тя на-накрая показа сина си, след като го кри от обществеността толкова дълго време. В събота, Дженър публикува пост в официалния си профил в Instagram, в който сподели няколко малки нимки на своята рожба.

Малкият носи нестандартното име Aire, което все още не сме сигурни как да произнесем, но това ще обсъдим малко по-долу. Първоначално тя кръсти сина си Wolf, но скоро след това реши, че името никак не му подхожда. Феновете веднага се възползваха от възможнстта да споделят колко много си прилича той с голямата си сестра Сторми. Публикацията бе обсипана с мили коментари, както от роднините на Кайли, така и от редица популярни личности, близки до семейството.

Внимание: Кайли Дженър най-накрая показа сина си!instagram.com/kyliejenner

Aire се роди на 2 февруари миналата година и досега майка му пазеше неговата самоличност в тайна от обществеността. Дженър обяви раждането му в Instagram с черно-бяла снимка на ръката му, заедно с рождената дата и синьо сърце.

Кайли побърза да изясни и как се прозинася името на 11-месечното бебе, след като получи въпрос от фен страницата KylieSnapchat, в която бе споделено видео с изображения на детето. В него, създателят на акауна пита:"Мислите ли, че се произнася еър или ейри?" Дженър отговори, като коментира "AIR" заедно с емоджи с червено сърце. Е, вече ни е ясно!

Внимание: Кайли Дженър най-накрая показа сина си!instagram.com/kyliejenner

Но каква бе причината Кайли да крие сина си толкова дълго време? Множество фенове на конспирациите спекулираха по темата, твърдейки, че вероятно детето се е родило с някакво увреждане, което Кайли не желае да излага на показ. Някои дори твърдяха, че в семейство Кардашян/Дженър на почит са жените и затова синът на Кайли остава на заден план.

Каквато и да е причината, ние уважаваме решението на Дженър - всяка майка има право да реши дали да покаже детето си в социалните мрежи или не.


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay