Суетата изисква време

Огледалце, огледалце

Женската суета е недостатък, от който не можем да избягаме. Тя е инстинкт, който притежаваме. Генетично заложена е. И създава огромни неудобства приблизително на половината световно население.

 

Женската суета се проявява в най-неподходящия момент. В планината на палатки, когато изведнъж ми се приисква да се изкъпя, а просто няма къде. През пролетта, докато вали. А аз току-що съм се гримирала старателно и нямам чадър. Докато спя сама в удобното легло със сатенена нощница. Въпреки че е далеч по-удобно да се намъкна в широка памучна тениска.

 

Засиленото мъжко присъствие в моя живот пък е катализатор за суетене. Гладки крака, оформени вежди, чисто лице, приятен аромат, красиво облекло, перфектен грим. Всичко това в името на флуидите, които прехвърчат между мен и Него. Нищо, че ме хареса от пръв поглед, докато се прибирах от тренировка. Следват несъзнателни опити за задържане на вниманието му върху мен, които уплътняват почти цялото ми свободно време.

 

А мъжете не само, че не забелязват нашето огромно старание, а искрено се дразнят на многочасовите разкрасителни процедури. Посветени именно на тях. Неблагодарни същества, без които не бихме могли да живеем и ден.

 

На кого му пука как изглеждам? И още повече, защо се вълнувам, дали на някого му пука? В идеалния случай би трябвало да се грижа за себе си, защото така се чувствам добре. Всяка уважаваща себе си дама поддържа външния си вид без определена причина. Не вярвам обаче вие да намирате време за всички онези процедури, необходими за постигане на перфектни резултати. Както и аз.

 

Грижата изисква време. Днес, утре, всеки ден. Но дните ми далеч не се изчерпват с кола маската и маникюра. Така че ми трябват и усилия да намирам време, в което да се суетя. Това би се случило по-лесно, ако имам правилната мотивация. Някой, за когото да се приготвям. Въпреки че той няма и да разбере.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 28.06.2011|11:34
Всяка жена прави всичко това заради самата себе си и за да има самочувствие. Това никой мъж не го разбира. Те си мислят, че правим всичко, за да ни завиждат жените или за да се харесваме на други мъже, но жестоко се лъжат. Тези подмятания, които търпим всеки ден от разни невъзпитани мъже, за нас са обидни, колкото и да си мислят че ни харесват. Всяка жена трябва да се старае да е красива и да се поддържа заради самата себе си, това е моето мнение!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay