Тайните за красота на Парис Хилтън

Освен певица, актриса, манекенка, бизнесдама и писател, Парис Хилтън е и истински професионалист в грижата за кожата. Дивата все още има онзи 20-годишен блясък на лицето си, който не е особено типичен за жените над 40. 

Ето какви са тайните ѝ:

Тя обича естественото

Извършването на козметични процедури и пластични операции е на мода, но Парис избира различен път. Тя разкрива, че никога не е лягала под ножа и е изцяло естествена. "Винаги съм бил обсебена от грижата за кожата. Никога обаче не съм си правила ботокс и не съм си поставяла филъри – нито една пластична операция през живота ми."

Полезни навици

Несъмнено кожата на Хилтън е перфектна. Изглежда така, сякаш няма абсолютно никакви несъвършенства, а блясъкът, който кожата ѝ има, е рядко срещан. В интервю Парис Хилтън разказва за безупречната си кожа и казва, че винаги е била обсебена от грижата за кожата. Тя има рутина за грижа за кожата от 8-годишна възраст. 

Естествено, нейната рутина се е развила и е станала доста по-различна оттогава, но последователността и стриктността при спазването на определени ритуали е ключът към извора на младостта. Парис обича да използва различни уреди и джаджи в грижата за кожата си, като четки за лице, масажори, ролери и т.н. 

Голям фен е и на козметичните процедури. Това е неизменна част от нейната рутина.

Ефикасни ли са козметичните процедури?

Една от любимите процедури на Хилтън е електрическата мускулна стимулация. Това е като тренировка за лицето. Според експертите кара лицевите мускули да се разширяват и свиват, придавайки на лицето ви изсечен, остър вид. Освен това прави кожата по-стегната и блестяща. Най-добрата част е, че резултатите са незабавни и не е необходимо време за възстановяване. 

Какви са Вашите тайни за красота? 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay