Тайните за красота на Ким Кардашян

От безупречно сияещата ѝ кожа до лъскавата ѝ коса, има много неща, на които да се възхищаваме във външния вид на Ким Кардашян.

Въпреки че тя може да си позволи най-луксозните козметични процедури и продукти, използва и някои бюджетни трикове за красота. Ето какви са нейните тайни:

1. Не мие косата си твърде често

Твърде честото миене на косата може да увреди косата ви и дори да доведе до косопад в дългосрочен план. Ким Кардашян се грижи добре за косата си и не иска тя да изглежда прекалено суха.

"Не мия косата си всеки ден. Започвам със сешоар на първия ден, след това преминавам към по-разхвърляна прическа на следващия ден, след което я изправям на третия ден, тъй като това изисква малко масла в косата. На четвъртия ден обикновено нося конска опашка, а на петия измивам косата”, споделя тя.

2. Няма определена рутина

Когато намерите продуктите за грижа за кожата, които правят чудеса за вас, е изкушаващо да се запасите с тях и да ги използвате постоянно. Но кожата ви всъщност може да свикне с някои съставки в продуктите ви за грижа за кожата, което ги прави по-малко ефективни.

За да поддържа кожата си здрава и блестяща, риалити звездата обича да сменя продуктите, които използва. "Променям грижата си за кожата през цялото време, защото обичам да използвам нови продукти.", казва тя.

3. Никога не забравя да почисти грима си 

Когато най-накрая се приберете вкъщи в края на дълъг ден, може да изглежда изкушаващо да пропуснете премахването на грима и да си легнете. Но спането с грим всъщност може да запуши порите ви, да причини обриви и дори да доведе до преждевременни бръчки.

Въпреки че Ким Кардашиян води много активен начин на живот, тя никога не забравя да свали грима си преди сън. "Винаги премахвайте грима и почиствайте лицето си", съветва тя.

4. Обожава стягащия си колан

Въпреки че постоянното носене на стягащ колан за корема не е много препоръчително, Ким обича да носи своя от време на време. Тези колани подобряват стойката и помагат за оформянето на тялото. Ким признава, че е носила такива колани след ражданията и продължава да го прави и сега. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay