Кандис Суанепул с невероятен гаф по време на модно ревю

Моделът се спъва и пада, докато дефилира по модния подиум

Кандис Суанепул с невероятен гаф по време на модно ревю

Дефилирането по модния подиум не е никак лесна задача. Преди да бъдат допуснати до него, моделите прекарват дълго време в тренировки, за да усъвършенстват походката и излъчването си. И въпреки че ни се струва, че най-успешните модели няма как да направят какъвто и да било гаф по време на модно ревю, това не е точно така…

Ангелът на Victoria’s Secret Кандис Суанепул преживя неудобен момент по време на ревю на модната марка "Живанши” (Givenchy), част от Седмицата на модата в Ню Йорк. На видеото, което сме споделили с вас в края на материала, се вижда как Кандис се спъва и пада пред очите на модни гурута от цял цвят.

Професионализмът обаче си казва думата и Суанепул успява да излезе от ситуацията с финес. След като няколко зрители от първите редове ѝ помагат да се изправи, облечената в черна дантелена рокля, красавица напуска подиума с усмивка и поклон към публиката.

Кандис Суанепул с невероятен гаф по време на модно ревю

Самата Кандис сподели снимка в Instagram след шоуто, на която показва резултата от падането си - окървавени колена. Към нея добави следния текст: "Благодаря на този, който ме вдигна от подиума тази вечер. Имам малки драскотини, но по-голямата беда е нараненото ми его”.



И за да погледнем от забавната страна на нещата, ще споделим с вас видео компилация на най-известните звездни "падания” по модния подиум.



Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay