Чанинг Тейтъм за брака след „ужасяващия“ развод с Джена Дюън

Звездата от "Професия: Стриптийзьор" и съпругата му Джена Дюън разбиха сърцата на много фенове по света през 2018 г., когато обявиха предстоящия си развод. Тогава Тейтъм започна да прави опити да намери следващата любов на живота си. От 2018 до 2020 г. известният актьор имаше връзка с певицата Джеси Джей, а от 2021 г. го свързват с актрисата Зоуи Кравиц.

Сърцето на Чанинг бързо се отвори за нови романтични преживявания, но той наскоро разкри, че проваленият му брак не е останал толкова незабелязан за него, колкото феновете му са си помислили.

Чанинг Тейтъм признава, че разводът му се е отразил много

В разговор с Vanity Fair, Тейтъм разкрива какво се е случило между него и Джена Деуан "зад затворени врати": "Борихме се за това наистина дълго време, въпреки че и двамата знаехме, че някак сме се отдалечили.” Той обяснява, че винаги са знаели, че са различни, но в началото се опитали да го игнорират. "Но когато всъщност сте родители, наистина разбирате разликите между вас двамата. Как си родител по различен начин, как гледаш на света, как преминаваш през света", признава Тейтъм.

Актьорът продължава с разказа: "В началото беше супер страшно и ужасяващо." И въпреки това, погледнато назад, той знае, че това е било правилното решение. 

Тази травма го е настроила против брака

Тейтъм не затваря сърцето си за любовта, но умът му все още го мами, опитвайки се да го предпази от повторно нараняване. Той признава: "Не знам дали някога ще се оженя отново. Връзките са трудни за мен. Въпреки че съм малко моногамен. В бизнеса не се страхувам, че нещо ще бъде унищожено. Но когато става дума за хора, които обичам, ми е наистина трудно."

В момента актьорът има връзка със Зоуи Кравиц и нещата изглежда вървят добре. Двамата рядко се показват заедно обаче. Това може да се дължи на еднаквата им съдба, тъй като Кравиц също беше омъжена и премина през развод през 2021 г. 

Той все още е любящ баща на дъщеря си

Нещо, което разводът на Тейтъм засилва, е връзката му с дъщеря му. Той разкрива, че тя е тази, която му е помогнала да премине през трудните моменти. "Просто зарязах всичко и се съсредоточих върху нея. И това наистина беше най-доброто нещо, което можех да направя. Защото във времето насаме, което имам само с нея, ние станахме най-добри приятели."

Тейтъм и дъщеря му се забавляват много заедно и той цени времето, което прекарва с нея. 

Какво е Вашето мнение за брака?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay