Джиджи Хадид сподели сладка снимка на дъщеря си

Джиджи Хадид е много внимателна по отншение на това, което споделя в социалните мрежи, когато става дума за двегодишната ѝ дъщеря Кай. Този уикенд обаче тя позволи на феновете да надникнат в плановете на семейството си за новогодишната нощ. На снимка в нейните Instagram Stories малкото дете беше показано в сладката си пижама с една малка ръка, която държи каишката на златна чанта Prada.

"Честита Нова година на всички! Изпращам ви любов и ви желая най-доброто.", написа Джиджи над снимката.

Джиджи Хадид сподели сладка снимка на дъщеря сиinstagram.com/gigihadid

Джиджи има обща дъщеря с бившия си приятел Зейн Малик. Двойката се раздели през октомври 2021 г. след някои неразбирателства в семейството. Те започват да се виждат през 2015 г. и бяха заедно до 2020 г., когато обявиха, че Джиджи е бременна. Тя е родена през септември същата година. Оттогава двамата са разработили здравословен план за съвместно родителство и спазват правилата да не показват лицето на Кай.

През есента на 2022 г. името на Джиджи за кратко се свързваше с актьора Леонардо ди Каприо, за който се говори, че я е ухажвал в Ню Йорк. Оттогава обаче Ди Каприо е забелязан с Виктория Ламас, първо в Лос Анджелис на групова вечеря, а след това на Нова година на яхтата му.

Не е потвърдено, че Ламас и Дикаприо са заедно, но баща ѝ, актьорът Лоренцо Ламас, изглежда потвърди, че са се срещали.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay