Теории на конспирацията: Защо семейство Кардашян губят славата си?

Дойде ли краят на ерата Кардашян? Колкото и да не ни се вярва знаменитото семейство вече не се радва на интереса на публиката, толкова колкото преди. Известните риалити звезди сякаш вече не са в светлината на прожекторите, а най-ясен знак за това е, че НЕ СА ПОКАНЕНИ на Met Gala. Новината шокира фенове по цял свят, но фактите са си факти.

Но какво доведе до предполагаемото падение на семейство Кардашян? Дали просто хората се умориха от изкуствени визии и фалшиво поведение или в основата стоят и други фактори. Нека разгледаме най-популярните теории до момента:

1. Проклятието на роклята

Мнозина смятат, че Ким Кардашян е станала жертва на проклятие, защото облече емблематичната рокля на Мерилин Монро. Проклятието е вид наказание за това, че тя не само си е прозволила да носи легендарния тоалет, а дрои го е повредила и разтегнала.

2. Брандът на Кендал

Наскоро Кендал Дженър създаде бранда за текила 818, като впоследствие напитката завърши на последно място в класация за вкус. Хора от екипа казват, че самата Дженър едва не е изплюла напитката, отпивайки от нея. Експерти казват, че текилата е под средното ниво и препоръчват на потребителите да я избягват.

3. Аферата

Любовният триъгълник с учстието на Клои Кардашян, Тристан Томпсън и Джордън Уудс се оказа поредният препъни камък в кариерата на Кардашян/Дженър. Въпреки драмата с целувката между Тристан и Джордън, той остава близък до семейството, заради което феновете заподозряха, че всичко свързано с тази история просто добре разигран театър.

4. Изкуствена визия

Беше крайно време проблематичното промотиране на прекомерни пластични корекции да бъде "canceled" Всички говорят за това, но мнозина подражват на визиите на знаменититте риалити звезди. Е, явно изкуствената визия вече няма да бъде модерна.

5. Не са "relatable"

Все повече свикнахме да виждаме неща, които са близки до всекиневието на обикновения човек, особено в социалните мрежи. Е, едва ли Кайли Дженър и частният ѝ самолет са типичен пример за това. Особено, когато трябва да избира между своя и този на съпруга ѝ. Вече не ни е интересно!

6. Разводът

Няма да излъжем, ако кажем, че Кание Уест е една от причините семейство Кардашян да стават все по-популярни през годините. След развода множество фенове останаха разочаровани и сякаш по-голямата част от аудиторията все пак симпатизира повече на известния рапър.

7. Balenciaga

Или по-скоро мълчанието от страна на Ким по повод скандала, който модния бранд предизвика с деца, позиращи със садо мазо мечета. Ким разочарова обществеността с мълачнието си по тема, а още повече шокира с това, че принуждава собственото си дете да носи доста проблматични дрехи от марката.

8. Подигравките

Съвсем пресен е скандалът, който заформи Кайли Дженър, подигравайки се на Селена Гомес. Е, съжаляваме Кайли, но не можеш да надвиеш Селена - всички я обичат!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay