Хайди Клум намекна колко скъп е костюмът ѝ на червей

За поредна година Хайди Клум срази всички със своя оригинален костюм за Хелоуин. Този път тя се появи под формата на огромен червей и това повдигна въпроси, вариращи от това колко време е отнела изработката до  това как е ходила до тоалетната. Клум разкри още повече подробности относно скандалния костюм.

За направата на костюма 49-годишната Клум се доверява на своя приятел, Майк Марино, който е собственик на фирмата Prosthetic Renaissance. В интервю, професионалистът по костюмите разкрива, че изработването на червея "струва много повече, отколкото някой би си помислил".

Тази година, Клум е искала да направи нещо наистина запомнящо се, тъй като през последiнте две години тя нямаше тази възможност, заради коронавируса. Но идеята ѝ да се облече като червей на въдица, държана от съпруга ѝ Том Каулиц, първоначално не била добре приета от Марино. Според него това било просто невъзможно.

"Тази идея за костюми беше толкова мащабна и трябваше да се случи в реалния живот. Не бях убеден, че ще го направя.", споделя специалистът по специалните ефекти.

Впоследствие Марино и екипът трансформират идеята му и се заемат да създадат костюм на червей с човешки размери. Изработката им отнема четири месеца, като това включва сканиране на лицето и тялото на модела и създаване на прототип на червей от пяна.

Трансформацията ѝ в безгръбначно отнема цели 12 часа. Тя споделя, че процедурата започва в 11 часа сутринта, а тя излиза на червения килим към 23 часа. Клум рзкрива още, че костюмът е бил колкото впечатляващ, толкова и клаустрофобичен.

"Едно е да добавиш протези към тялото си, но да бъда заклещена в тялото на червея и да не мога да използвам ръцете или краката си не беше много удобно. Но Хелоуин не е за комфорт.", призна Клум.

Тя добави, че за нея Хелоуин е трансформация и творчество и се радва, че хората оценяват труда ѝ и се възхищават на това, което прави. Остава да разберем какво ни чака догодина, защото моделът сподели, че подготовката вече е започнала.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay