Омъжи ли се Джулиана Гани?

Джулиана Гани е една от най-скандалните жени в българския шоубизнес. Тя взриви публичното пространство, когато през 2015 спечели титлата Мис Силикон. От тгогава Гани е сред най-обсъжданите личности и името ѝ постоянно бива свързвано със скандали.

Миналата година тя драматично приключи връзката си с фитнес инструктора Илиян Найденов. Гани разкри публично неговата изневяра с друга жена. Чатове с мръсни съобщения между Илиян и дамата станаха публично достояние итака връзката, от която с Гани имат едно дете, приключи.

В момента обаче Джулиана е по-щастлива oтвсякога в прегръдките на новия си партньор Теодор Гецов. По прoфесия той е полицай и изглежда, че се грижи чудесно за Гани и нейния син.

Наскоро влюбената двойка обяви годежа си, а вчера моделката изненада всички със специален пост в Instagram. Той съдържа две снимки, на които двамата влюбени са в сватбени облекла, а декорацията зад тях наподобява олтар. Текстът под поста гласи следното: "Нека бъдем любов,в този изпълнен със злоба свят!!Обичам те".

Въпреки някои от коментарите, с които фенове честитят на Джули и Теодор, от поста не става ясно дали двойката е сключила брак или това е просто поредната фотосесия, с която демонстрират любовта си. Едно обаче е сигурно - двамата много се обичат и не се страхуват да го покажат!

А тук можете да гледате нашето интервю с Джулиана Гани, в което тя сподели пикантни детайли от живота си!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay