Кейт Мидълтън показа снимки на очарователната 6-месечна принцеса Шарлот

Това са първите фотографии, които се появяват след раждането на принцесата през юли

Кейт Мидълтън показа снимки на очарователната 6-месечна принцеса Шарлот

Дами и господа, представяме ви нейно кралско височество Шарлот Елизабет Даяна - най-сладката принцеса, която светът е виждал! В неделя от двореца Кенсингтън разпространиха две нови снимки на 6-месечната дъщеря на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Това са първите снимки на принцеса Шарлот от раждането й насам.

От Двореца оповестяват, че кадрите са заснети от самата Кейт в дома им в графство Норфолк. В изказването става ясно, че гордите родители се надяват хората да се зарадват на тези мили снимки, така както те самите са им се радвали.

Малката принцеса е облечена в розово, а прекрасните й сини очи се открояват чудесно на фона на снежнобялата й кожа и кестенявата коса, която изглежда е наследила от красивата си майка. На един от кадрите Шарлот показва сладката си усмивка, докато е улисана в игра с любимата си плюшена играчка.

Принцеса Шарлот е четвърта в линията за наследяване на трона като преди нея е не по-малко сладкото й братче, 2-годишният принц Джордж, който също е голяма радост и гордост за кралските си родители.

Кейт Мидълтън показа снимки на очарователната 6-месечна принцеса Шарлот

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

9 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay