Защо Зендая няма да готви никога повече?

Защо Зендая няма да готви никога повече?

Зендая може и да изглежда перфектна в очите на своите фенове, то и тя не е застрахована от злополуки. Този път актрисата претърпя кървав инцидент в кухнята, който ѝ докара шевове и то пред очите на 148 милиона последователи в Instagram.

"Вижте сега...ето защо не готвя", написа тя към своя снимка от инцидента. На изображението можете да видите пръста ѝ, увит в окървавена превръзка. Гледката не е особено приятна, но трябва да ви признаем, че и при нас пчоти няма готвене без инцидент у дома. За щастие щетите са минимални и все още не сме отказали да творим в кухнята.

Зендая ъпдейтна информацията към феновете само час по-късно и разкри, че пръстът ѝ всъщност е трябвало да бъде зашит от медицински специалисти. Какво ли трябва да направи човек в кухнята, че да се наложи да му шият пръста след това?

Защо Зендая няма да готви никога повече?

Докато течеше целият този екшън, феновете бързо се насочиха към Twitter, където откриха коментари и постове от гаджето на актрисата,Том Холанд, в които той разкрива, че всеки път, когато Зендая готви той се моли да не си отреже някой пръст. Е, явно се е оказал прав!

Фенове посочиха, че това не е първият път, когато Зендая се възстановява от инцидент в кухнята, отбелязвайки нощта преди Met Gala 2017, когато певицата получава тежка алергична реакция и се оказва в спешното отделение.

Бихме посъветвали Зендая да внимава повече, когато около нея има храна и ножове!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay