Адел е най-великият съвременен артист

Певицата получи великото признание от любимото списание на американци

Любовта на меломаните към музиката на Адел няма граници. Британската певица успя да се прочуе по цял свят със своя незаменим глас, а според американското списание Entertainment Weekly, тя е най-великият съвременен артист.

Виждаме Адел на корицата на настоящия брой на списанието, а вътре в него разказва в открито интервю какво е чувството да бъдеш толкова обичан по целия свят.

Припомняме, че в световен мащаб албумът "21” отчете приходи от продажбите, равняващи се на 19 млн. долара в рамките на няколко месеца. На Острова пък Адел е успяла да продаде около 4 млн. и 142 хил. копия досега, надминавайки дори "Пинк Флойд” в класацията за най-продавани албуми на всички времена.

Пред списанието Адел разказва: "Въобще не очаквах албумът ми да пробие в САЩ, тук дори не можех да почувствам ритъма правилно.”
Адел е най-великият съвременен артист
Освен певицата, дори председателят на звукозаписното студио Columbia Records не е очаквал такъв невиждан успех.

"Когато изслушахме целия албум, знаехме, че е много специален. Въпреки това никой от нас не очакваше компилацията да се продава толкова много!”, разказва за броя той.

След Адел в класацията се нареждат кънтри изпълнителката Тейлър Суифт и рапъра Дрейк, съответно на второ и трето място. Те са последвани от Кари Ъндърууд, Кейти Пери, Джак Уайт, Ники Минаж, Дъ Блек Кийс, Мъмфорд енд Сонс и Риана.

35 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 09.04.2012|14:58
Напълно заслужено, радвам се че все още се откриват такива велики таланти като Адел. Като се замисля май никоя от останалите модерни изпълнителки не може да се мери с с Адел по талант,
2
Не е посочен 09.04.2012|14:56
няма по-достоен съвременен артист от Адел за тази титла
1
Не е посочен 07.04.2012|17:41
Албумът е страхотен, всички песни са великолепни независимо една от друга, а гласът е плътен и въздействащ и с невероятна лекота взима всички височини. Отдавна в музикалната индустрия нямаше един толкова завършен творец.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay