Как връзката на Пинк и Кари Харт ни доказва, че си струва да се борим за истинската любов

Как връзката на Пинк и Кари Харт ни доказва, че си струва да се борим за истинската любов

Един от най-продаваните музикални изпълнители в света, Пинк, се разглежда като пример за подражание от нейните фенове не само заради нейната музика, но и заради живота й извън камерата. Нейната откровеност относно личния й живот, борбите и победите ни кара да осъзнаем, че тя е обикновен човек, също като нас. А що се отнася до брака й, нещата не стоят по-различно. Тя и Кари Харт имат красиво семейство и двамата признават, че да бъдеш с някого не винаги е лесно, но си заслужава. 

Те си паснали веднага, но имали трудно начало на връзката

Как връзката на Пинк и Кари Харт ни доказва, че си струва да се борим за истинската любов

И двамата с бунтовни сърца, Пинк и Кари се срещнали през 2001 г. и оттогава станали неразделни - той дори участва в един от музикалните клипове на Пинк. Но през 2003 г. те решили да тръгнат по своя път. Раздялата им продължила 2 години, като те се сдобриха и омъжиха през 2006 г., но поради натоварените си графици отново се разделиха през 2008 г.

Вече били подали молба за развод, когато Пинк решила да се бори за брака им. След като подготвили фотоалбум, съдържащ всичките им спомени, тя и Кери се договорили да се помирят и да започнат да пишат бъдещето си заедно.

Управлението на баланса между професионалния и личния им живот било от съществено значение

Пинк разкри, че работното им време е станало толкова критично, че се виждали за 5 дни, а после шест седмици са били разделени. Ако искали бракът им да проработи, балансът им между личния и професионалния живот бил първият проблем, който се нуждаел от поправяне. И точно това направили.

Сега, когато Пинк трябва да отиде на турне, цялото й семейство отива с нея. Наскоро тя направи музикална пауза, за да се съсредоточи върху семейството си и да подкрепи съпруга си в неговите проекти, като каза: "Кари е супер подкрепящ, той ме следва по целия свят и сега е неговият ред."

Но имало още какво да се направи, затова те решили да отидат на терапия за двойки

Двойката се съгласила, че все още има големи проблеми с комуникацията, както веднъж Пинк се пошегува: "Той говори полски, аз говоря италиански", но решили, че това няма да попречи на тяхното щастие. Те започнали да ходят на консултации за двойки в началото на връзката си и с гордост признават, че терапията им е помогнала да запазят семейството си. 

Те също така редовно признават, че да си женен не е приказка, както понякога сме склонни да мислим. Има моменти, когато всичко е перфектно, а в други случаи нещата са доста сложни. Никой не казва, че е лесно, но определено си заслужава. 

Всяка годишнина за тях е като първа

Как връзката на Пинк и Кари Харт ни доказва, че си струва да се борим за истинската любов

С добро чувство за хумор и ежедневна доза реалност, Пинк и Кари са известни и с това, че празнуват всяка нова година заедно като голям нов етап от живота им. И двамата използват акаунтите си в социалните медии, за да хвалят и заявяват любовта си един към друг. 

Като цяло упоритата им работа се отплаща и те вече имат красиво семейство

Както веднъж Пинк спомена, тя и Кари идват от разбити семейства и работят много усилено, за да дадат най-доброто детство на своите 2 деца, Уилоу и Джеймсън. "Обичаме да бъдем семейство. И двамата идваме от семейства, които са се отказали. Това беше тяхното пътуване, но за нас не искаме да правим това", заяви певицата.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay