Сет Роугън говори за това, че не иска деца

Сет Роугън говори за това, че не иска деца

Сет Роугън и съпругата му Лорън Милър Роугън са женени вече повече от десетилетие. Въпреки това, за разлика от повечето семейни двойки, те решили да водят живот без деца. През годините и двамата работели усилено върху кариерата си и използвали свободното си време, за да се наслаждават на компанията си. И те не искали да променят нищо по въпроса.

Сет Роугън говори за това, че не иска деца

Сет Роугън вярва, че няма дете, което да достави на него и съпругата му толкова радост, колкото получават един от друг.

Сет и съпругата му са доволни от живота без деца, който живеят в момента. Както казва Сет, той и Лорън могат да спят в събота сутрин, да лежат в леглото и да гледат телевизия, което не биха могли да правят, ако имат деца.

И двамата са убедени, че не биха били толкова радостни, колкото са, с отговорностите, свързани с раждането на деца. "Толкова се забавляваме. Не познавам някой, който извлича толкова щастие от децата си, колкото ние от живота без деца"

Сет Роугън говори за това, че не иска деца

Той има време за професионалния си живот и хобита заради избора си

Сет работи като актьор, написал е книга, а в свободното си време се занимава с керамика. Твърди, че раждането на деца може да го възпира да прави всичко, което харесва. Но с решението, което той и съпругата му са взели, те имат време да правят всичко, което искат. 

Отначало на Сет му било неудобно да споделя решението си с други хора, но сега, когато го попитат как успява да намери време за всичко, той без колебание отговаря: "Това е, защото нямам деца. Няма какво друго да правя.” 

Сет твърди, че не иска това и раждането му е объркващо, тъй като вече има достатъчно деца. По отношение на решението на Лорън, Сет разкрива, че тя не иска деца, дори повече от него.

Сет и съпругата му вярват, че децата могат да се отразят зле на връзката

Сет Роугън говори за това, че не иска деца

След като гледали своите приятели, Лорън и Сет осъзнали, че децата могат да променят отношенията. И въпреки че са убедени, че ще могат да преодолеят всички трудности, които идват с това, те много харесват живота си такъв, какъвто е. Те имат куче, което обичат много, и не искат да променят нищо в отношенията си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay