10 знаменитости, които отказват да дават автографи и да се снимат с фенове

10 знаменитости, които отказват да дават автографи и да се снимат с фенове
Instagram

На днешно време създаването на 1 снимка отнема точно 1 секунда, а само няколко минути по-късно, тя може да е "обиколила" целия свят, чрез социалните мрежи. Поради тази причина, известните личности започнаха наистина да не обичат да се снимат с фенове.

Все повече знаменитости отказват да дават автографи и да се снимат с феновете си. Дали това е правилна тактика или не, зависи от гледната точка, но ето кои са знаменитостите, които не желаят да допускат феновете твърде близо до себе си: 

1. Били Айлиш

Младата певица и текстописец изрази раздразнението си от раздаването на автографи и обяснението ѝ е основателно. Тя обяснява, че много пъти, когато е давала автографи, по-късно ги е виждала да се продават онлайн. Айлиш казва: "Предпочитам да те прегърна и да говоря с теб, отколкото да подпиша нещо, за да можеш да го продадеш." За разлика от автографите, Били Айлиш обича да си прави селфита с истинските си фенове.

2. Крис Прат

Актьорът обяснява, че не обича да се снима с фенове, защото те искат просто да се хвалят на приятелите си с това. Вместо снимка, той предлага ръкостискане, но в много случаи хората бързо правят и снимка, макар че той е отказал. 

3. Хоакин Финикс

Известният актьор дава автографи на хората, но категорично отказва, когато става въпрос за селфита.

Веднъж, когато една жена го помолила за снимка, той отвърнал: "Знаете ли какво? Аз не правя това, но много благодаря, че дойдохте". След това актьорът си поговорил с жената. Изглежда, той цени истинския разговор с феновете повече от повърхностните снимки.

4. Брайън Кранстън

Актьорът обяви официално през 2018 г., че спира с раздаването на автографи, след като го е правил вече 18 години. Той каза: "Затрупан съм от молби и просто не мога да го правя повече. Обичам да се срещам с фенове и да се снимам с тях, но това е всичко." За щастие, за тези, които искат спомен от него, той с радост ще позира за снимка с вас.

5. Ейми Шумър

Комикът имал много неприятно преживяване с фен, който я гонел по улицата и настоявал да се снима с нея. Когато тя отказала да го направи, мъжът отговорил: "Ние ви плащаме". Първоначално тя казала, че ще спре да се снима напълно, но в последните години се снима с фенове. Условието е, че не се снима с всеки, подбира хората, които са ѝ приятни.

6. Дженифър Лорънс

На всяко излизане от дома ѝ поне един човек иска да се снима с нея, но тя просто казва "не". Не защото иска да бъде груба, просто това е нейният начин да се запази. Работата ѝ я поставя под светлината на прожекторите и тя усеща, че трябва да запази някакво ниво на поверителност, доколкото е възможно.

7. Джъстин Бийбър

"Ако случайно ме видите някъде, знайте, че няма да се снимам. Приключих със снимките." Това обясни световноизвестният изпълнител в публикация в Instagram.

Той също така добави: "Стигна се дотам, че хората дори не искат да ми кажат здрасти или да ме разпознаят като човек, чувствам се като животно в зоопарк и искам да мога да запазя здравия си разум. Осъзнавам, че хората ще бъдат разочаровани, но не дължа на никого снимка.”

8. Шейлийн Удли

Актрисата обясни, че не ѝ харесва, когато хората изваждат телефоните си на улицата, само за да се снимат с нея. Тя не смята, че има нещо специално в правенето на произволни селфита, които не изобразяват конкретен спомен. Ето защо тя не си прави селфита с фенове. Желае хората да уважават личното пространство на другия.

9. Ема Уотсън

Звездата от "Хари Потър" реши, че повече няма да се снима с фенове поради опасения за личната си безопасност. Тя казва: "Ако някой ме снима и публикува снимката, в рамките на 2 секунди той създава маркер за точното място, на което се намирам." Макар че актрисата не желае да се снима, тя много обича да комуникира с феновете си и отговаря на всичките им въпроси за Хари Потър. 

10. Мейзи Уилямс

"Все още не чувствам, че дължа нещо на някого. Ако един ден не искам снимка, нямам проблем да кажа "не". Така се чувства младата актриса и изобщо не ѝ пука дали хората я смятат за лоша, че реагира по този начин. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay