10 малко известни факта за британското кралско семейство

Чудили ли сте се коя е била първата несподелена любов на принц Уилям?

10 малко известни факта за британското кралско семейство

Винаги има много шум около кралското семейство и това е неизбежно за хора от техния ранг. Всичките му членове за изключително интересни за хората, защото животът им е на показ още от раждането им. Гледаме сватбите им на живо по телевизията, вълнуваме се при появата на кралските рожби и завиждаме на страхотния стил на Кейт Мидълтън.

Днес ще ви разкрием няколко много слабо известни факти за членовете на кралската фамилия. Някои от тях ще ви изненадат или разсмеят. Все пак и те са хора като нас и са имали своите неудобни, странни и интересни моменти.

1. Принц Уилям си е падал по Синди Крауфорд, когато е бил 13-годишен. Явно всяко негово желание се е изпълнявало, защото майка му е поканила Синди на следобеден чай.

10 малко известни факта за британското кралско семейство

2. Оказва се, че през 2002 година принц Уилям е вързал тенекия на Бритни Спиърс. Двамата са си разменяли имейли и е трябвало да се видят, но нещата така и не са се получили.

3. Уилям и Кейт са получили над 60 000 поздравителни писма по случай годежа им и са се уверили, че всеки един човек е получил отговор.

4. През 1984 година 2-годишната Кейт се мести със семейството си в Йордания, където баща ѝ е получил оферта за работа. Живеят там две години, преди да се върнат обратно в Англия.

5. Историята твърди, че Уилям се е влюбил в Кейт, след като я е видял да дефилира в прозрачна рокля по време на благотворителен търг.

10 малко известни факта за британското кралско семейство

6. Кейт Мидълтън е най-възрастната булка в историята на кралското семейство. Тя се омъжи за принца на 29-годишна възраст.

7. На кралица Елизабет Втора не ѝ се налага да има паспорт или шофьорска книжка.

8. Принц Чарлс се запознава с принцеса Даяна, когато тя е на 16 години, а по това време той се среща с по-голямата ѝ сестра.

10 малко известни факта за британското кралско семейство

9. В момента кралските притежание се оценяват на 6 милиарда паунда и са под владението на кралица Елизабет. Известно е, че след смъртта на кралицата, принц Уилям ще наследи автоматично имота им в Корнуол, който е оценен на 763 милиона паунда.

10. Кралица Елизабет Втора е родена на 21 април 1926 година, но празнува рождения си ден през май или юни, защото държи времето да бъде хубаво за парадите в нейна чест.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay