4 жени разкриват как са успели да задържат мъжа до себе си

Нужна е малко хитрост

4 жени разкриват как са успели да задържат мъжа до себе си

Понякога е нужна малко женска хитрост, за да успеем да задържим любимия. В един момент тръпката може да изчезне или рутината да се насади в ежедневието, което прави нещата още по-сложни. Следващите истински и лични истории ще ви покажат, че е възможно една връзка да устои на времето и да става все по-хубава.

Аз и приятелят ми винаги сме били различни, що се отнася до спортуването. Той е фитнес маниак и постоянно ходи да спортува, докато аз обичам вечер с;ед работа да се излежавам на дивана и да ям течен шоколад.. Още в началото това беше проблем във връзката ни. Той настояваше да ходя на някакъв спорт поне два пъти седмично. В един момент ми купи сам карта и настоя да ходя. Аз, обаче, бях в перфектна форма и не ми се ходеше..затова използвах картата и я дадох на една приятелка, която много искаше да ходи на фитнес, а през това време аз правех нещата, които на мен ми харесват. Така всички бяхме щастливи! - К, жена, 27 години.

Съпругът ми и аз бяхме женени от 8 години и вече имахме 2 прекрасни деца. Една тайна, обаче, ми тежеше. Когато бях на 22 години, бях правила аборт.. Не знаех как той ще реагира. Един ден реших да му кажа. В началото като че ли се стъписа, но с времето ме разбра и подкрепи. Сега имам чувството, че мога да му споделя всичко. Л, жена, 32 години

Имала съм 2 брака. По време на първия нито веднъж не успях да изпитам оргазъм. С втория ми бра в началото нещата бяха същите. Затова реших да кажа на втория си съпруг, за да не го лъжа.. Той ме разбра и започнахме да опознаваме телата си и да търсим решение. Сега съм щастлива и задоволена във всяко едно отношение., Х, жена, 33 години.

В началото, когато се запознах с приятеля ми, пушех, а той беше непушач. Година по-късно заживяхме заедно и той ми заяви, че няма да живее с пушач. Първоначално ги спрях, но след това отново поднових. Сега пуша по цигара-две, без той да има представа.- К, жена, 29 години.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 6
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay