Любовната история на Жизел Бюндхен и Том Брейди

Том Брейди и Жизел Бюндхен имат класическа любовна история...

Момче (професионален защитник на NFL) среща момиче (супермодел). Те се влюбват, имат деца и се местят няколко пъти заради работата на момчето. Междувременно той печели няколко Супербоула (по-точно седем).

Преди да срещне Жизел, Том има връзка с Бриджит Мойнахан. Двамата дори имат син. Междувременно Жизел излиза с Леонардо ди Каприо. 

Откакто двамата са заедно, не се притесняват да показват любовта си. Определено не са от холивудските двойки, които крият връзката си от светлината на прожекторите. Но тъй като Том се пенсионира през февруари 2022 г. и след това се отказа от пенсионирането си шест седмици по-късно, имаше спекулации относно състоянието на връзката му с Жизел. 

Слуховете се оказаха верни и Том и Жизел подадоха молба за развод във Флорида на 28 октомври. След това и двамата публикуваха съобщения за развода в своите Instagram профили.

Научете повече за връзката им, която очевидно е към своя край...

Започват да се виждат през декември 2006 година

Техен приятел им организира среща на сляпо, според PEOPLE. Жизел веднага разбира, че Том е нейният човек.

"В момента, в който го видях, той се усмихна и аз си казах: "Това е най-красивата, харизматична усмивка, която някога съм виждала!" Седяхме и говорихме три часа", казва тя пред Vanity Fair през 2009 г. "От първия ден, в който се срещнахме, никога не сме прекарвали нито един ден, без да си говорим.”, продължава красавицата.

През 2007 година избухва новината, че Том чака дете от бившата си приятелка

На следващата година излезе новината, че Том очаква дете от бившата си приятелка Бриджит Мойнахан, с която излиза от 2004 до 2006 г.

"Два месеца след началото на нашата връзка Том ми каза, че бившата му приятелка е бременна", пише Жизел в "Уроци: Моят път към смислен живот", нейните мемоари, които излязоха през 2018 г.. "Още на следващия ден тази новина беше навсякъде в интернет и имах чувството, че светът ми се е обърнал с главата надолу."

Август 2007: Ражда се първият син на Том

Бриджит ражда на 22 август, а Жизел е много щастлива да види Том като баща. В мемоарите си тя нарича най-големия син на Том, Джон, нейното "бонус дете". Тя също казва пред PEOPLE, че е "толкова благодарна" за Бриджит.

Януари 2009: Том и Жизел се сгодяват

Две години по-късно Жизел и Том се сгодяват. Том предлага брак с красив пръстен с диамант.

Двамата се женят пред февруари 2009 година

Двамата планират сватбата за около 10 дни. Казват си "Да" на скромна церемония в църква в Санта Моника. Сватбата им е изключително непретенциозна. След църквата има малко празненство с барбекю, торта и сладолед. 

През пролетта на 2009 година оргазнизират по-голяма сватба

През април, Том и Жизел организират по-голям празник с около 40 души. 

В края на същата година се ражда първото им дете

Жизел роди Бенджамин Рейн Брейди на 8 декември. Тя ражда вкъщи. Първоначално Том е против, но впоследствие идеята му допада. 

Три години по-късно се ражда и второто им дете

Три години по-късно, Жизел роди Вивиан Лейк Брейди, на 5 декември. 

 

Скандалът "Дефлагейт" оказва влияние върху брака им

След скандала в НФЛ, подхранван от слуховете, че Том е искал да изпуснат топките по време на мача за шампионата на АФК в плейофите на НФЛ 2014-2015 г., източник, близък до US Weekly, казва, че нещата между двойката били "много напрегнати". Дори имаше слухове, че двамата се развеждат.

Октомври 2018 г.: Жизел издава своите мемоари

Мемоарите на Жизел, "Уроци: Моят път към смислен живот", бяха публикувани на 2 октомври 2018 г. В книгата тя описва подробно, че отглеждането на първото им дете заедно не е било особено лесно.

Януари 2019 г.: Том се завръща на своя девет Супербоул

Жизел беше във възторг от Том, след като New England Patriots победиха Kansas City Chiefs в шампионата на AFC, което означаваше, че Том ще се завърне в Super Bowl за девети път. В интервюто си след мача той я поздрави специално. "Първо искам да кажа здрасти на жена си, обичам те толкова много", каза Том.

Февруари 2019 г.: Двойката отпразнува 10-годишнината от сватбата си

И Том, и Жизел публикуваха сватбените си снимки с дълги надписи.

Том написа: "Преди десет години не осъзнавах колко много мога да обичам теб и семейството, което създадохме заедно. Сърцето ми е толкова пълно и съм толкова благословен! Знам, че пътуването ни не беше лесно, но предизвикателствата, които преодолехме, направиха връзката ни по-силна и любовта ни стана по-дълбока. Благодаря ти, че ме обичаш, че подкрепяш мечтите ми и че подхранваш семейството ни по начина, по който само ти можеш. Ти си моята скала, моята любов и моята светлина! Обичам те и обичам нашето семейство!"

Жизел написа: "Не мога да повярвам, че вече са минали 10 години, откакто избрахме да вървим заедно в този живот... и какви невероятни 10 години имахме! Няма нищо, което да обичам повече на този свят от теб и нашето семейство. Нека продължим да растем заедно, да вървим рамо до рамо, подкрепяйки се и обичайки се един друг много години напред. Te amo tanto❤”

Март 2020 г.: Том и Жизел се местят в Тампа

Том направи огромен ход в кариерата си, когато напусна New England Patriots след 20 сезона и официално подписа с Tampa Bay Buccaneers, където е играл през годините 21, 22 и 23 от кариерата си

В началото на 2021г. Том печели седмия си Супербоул с Tampa Bay Buccaneers

След само една година с Bucs, той печели седмия си Супербоул и Жизел отново много се гордее. 

Том се оттегля от NFL след 22 години, през февруари 2022

На 1 февруари той написа: "На съпругата ми Жизел и децата ми Джак, Бени и Виви. Вие сте моето вдъхновение. Семейството ни е най-голямото ми постижение. Винаги идвах от терена и се прибирах при най-любящата и подкрепяща съпруга, която направи ВСИЧКО за семейството ни, позволи ми да се съсредоточа върху кариерата си. Нейната самоотверженост ми позволи да достигна нови висоти в професионален план и не мога да опиша какво означаваш за мен и семейството ни. Te amo amor da minha vida."

На следващия месец Том се завръща

"През последните два месеца разбрах, че мястото ми все още е на терена, а не на трибуните", написа той. И това време ще дойде. Но не е сега. Обичам съотборниците си и семейството, което ме подкрепя. Без тях, нищо от това не е възможно. Връщам се за моя 23-ти сезон в Тампа. Имаме недовършена работа. LFG."

През август Том си взема 11-дневна почивка от тренировъчния лагер

И каза, че е по лични причини. Когато репортерите го попитаха, той каза: "Всеки има различни ситуации, с които се сблъсква, и всички имаме уникални предизвикателства в живота си. Аз съм на 45 години, човече. Случват се много глупости, така че просто трябва да се опиташ да разбереш живота възможно най-добре. Знаете, това е непрекъснат процес."

През септември се съобщава за "напрежение" между двойката

В началото на септември те прекараха време с децата си отделно. Том отлетя за Ню Йорк, за да гледа тренировките на футболния отбор на сина си Джак, докато Жизел прекара известно време с децата във воден парк в Авентура, Флорида.

Те напускат Тампа и отиват в Маями, но поотделно

Заради урагана Иън, двамата напускат Тампа и отиват в Маями, за да бъдат в безопасност, но не останаха заедно. Жизел отишла в дома им, но не е ясно къде е отседнал Том.

На 28 октомври 2022г., двойката официално обяви развода си

"През последните дни жена ми и аз финализирахме развода си след 13 години брак", написа Том в стори в Instagram. "Да го направиш, разбира се, е болезнено и трудно, както е за толкова много хора, които преминават през това нещо всеки ден по целия свят. Въпреки това ние желаем само най-доброто един за друг.

Жизел публикува история в Instagram с подобно послание: "С голяма благодарност за времето ни заедно, Том и аз финализирахме приятелски нашия развод", каза тя. "Решението да сложим край на брака никога не е лесно, но ние се разделихме и въпреки че, разбира се, е трудно да преминем през нещо подобно, аз се чувствам благословена за времето, което прекарахме заедно, и винаги желая най-доброто на Том.""

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay