Известни личности, родени под знака на Стрелец

Сезонът на Стрелец продължава от 21 ноември до 21 декември, а елементът на зодиакалния знак  е огън, който е пряка противоположност на водния знак непосредствено преди него: СкорпионТова означава, че Стрелците са страстни, оптимистични, изобретателни и ентусиазирани. Тази комбинация е присъща само на истинските артисти!

Колкото и талантливи да са те, не заставайте на пътя им. Те също могат да бъдат безразсъдни и импулсивни, което означава, че понякога действат без да мислят. Но в това няма нищо лошо, защото всеки има нужда от малко огнен хаос в живота си. Ето няколко знаменитости, родени под знака на Стрелец. 

Тейлър Суифт (13.12.1989 г.)

Певицата използва собствения си живот за вдъхновение. А за множеството драматични моменти e допринесла и зодията ѝ. Ние сме благодарни, защото сега имаме в какво да се припознаем, слушайки поредната любовна песен.

Майли Сайръс (23.11.1992 г.)

Ако сте истински фенове на Майли Сайръс, тогава знаете, че тя има неиздадена песен, озаглавена "Стрелец". В нея тя пее: "Аз съм гепард, не зебра. / По-добре бягай по-бързо, ще те изям. / Стрелец, не Везни /Радвам се да се запознаем.” Май вече ви е ясно!

Марк Ръфало (22.11.1967 г.)

Марк Ръфало винаги е имал мисия. Активизмът му винаги има смисъл, тъй като една от основните характеристики на Стрелеца е състраданието. През март 2016 г. Ръфало разказа и продуцира документален филм за управлението на околната среда и наследството на Обама относно мащабното разширяване на сондажите за нефт и природен газ.

Катрин Хейгъл (24.11.1978 г.)

Рожденият ден на Катрин Хейгъл е само един ден преди този на дъщеря ѝ Нейли. Сами можете да си представите за каква огнена комбинация става дума. А Катрин Хейгъл е истински пожар и именно затова я обожаваме!

Скарлет Йохансон (22.11.1984 г.)

Според астрологичната съвместимост Скарлет Йохансон и съпругът Колин Йост са рядка двойка. Какво мислите за комбинацията между Стрелец и Рак?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay