Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха в Лас Вегас

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха в Лас Вегас

Бен Афлек и Дженифър Лопес най-накрая се ожениха.

Според свидетелството за брак в онлайн регистрите за окръг Кларк, Невада, официалният брак на двойката е подаден в събота. Записът е и на двете им официални имена - Бенджамин Геза Афлек и Дженифър Лин Лопес. Записът също така показва, че Дженифър Лопес е приела Афлек като свое законно фамилно име.

Лопес потвърди сватбата с новото издание на нейния бюлетин "On the JLo" по-късно в неделя следобед. "Успяхме!", написа Лопес, заедно с черно-бяла снимка, на която тя държи букет и Афлек целува бузата ѝ.

"Снощи летяхме до Вегас, стояхме на опашка с четири други двойки", сподели Лопес.

Певицата разказва как  "едва успели да стигнат до параклиса и завършва бюлетина си със следните думи: "Любовта е страхотно нещо, може би най-прекрасното - и си струва да се чака.". Тя подписа писмото като "Mrs. Дженифър Лин Афлек.

Припомняме, че новината за годежа на Лопес и Афлек за първи път гръмна през април. В издание на "On the JLo” певицата сподели видео с насълзени очи за своите фенове, показвайки годежен пръстен със зелен диамант. Тя написа: "В събота вечер, докато бях на любимото ми място във вана с мехурчета, моят прекрасен любим застана на едно коляно и ми предложи.”

52-годишната Лопес и 49-годишният Афлек бяха сред най-известните двойки в началото на 2000-те. Те направиха два филма заедно. Първият беше "Трудна свалка" от 2003 г. През 2004 г., двойката вече беше обявила, че са се разделили. Те бяха сгодени за дълъг период от време, въпреки че никога не се ожениха официално.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay