Звездни двойки, които се разделиха през 2022 г.

Звездни двойки, които се разделиха през 2022 г.

Любовта е интересен феномен. Без значение дали сме знаменитости или обикновени хора, то разделите и драмите не подминават никого.

До края на годината остават още 4 месеца, но до момента станахме свидетели на редица звездни раздели. Някои бяха очаквани, но други шокираха цял свят. Все още не можем да повярваме, че една от най-любимите светски двойки Жерар Пике и Шакира, вече е в историята.

Но това е животът - никога не знаем какво ни е подготвил. И така, ето кои двойки си казаха сбогом през 2022 г.:

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън

Колкото шокиращо, толкова и очаквано! Западни медии обаче твърдят, че Ким и Пийт са решили да бъдат просто приятели, защото графиците им затрудняват поддържането на връзка.

Емили Ратайковски и Себастиан Беър-МакКлард

Звездни двойки, които се разделиха през 2022 г.

След като Емили беше забелязана без пръстен, източник потвърди раздялата ѝ със Себастиан пред People. Според него раздялата им е била скорошна и решението е било нейно. Въпреки всичко тя се справя добре, защото е силна и съсредоточена върху сина си. Емили обожава да бъде майка.

Кендaл Дженър и Девин Букър

Entertainment Tonight разпространи новината, споделяйки, че Кендaл се чувства сякаш двамата са поели по различни пътища и че тя и Девин са дискутирали бъдещето, но са гледали в различни посоки. Междувременно източник на Us Weekly отбеляза, че сватбата на Кортни наистина поставя нещата в перспектива.

Майкъл Б. Джордан и Лори Харви

Звездни двойки, които се разделиха през 2022 г.

Новината, че Майкъл Б. Джордан и Лори Харви са се разделили след година и половина връзка на 4 юни избухна, когато източник издаде пред People: "И двамата са с разбити сърца. Те все още се обичат. Майкъл узря много в хода на връзката им и беше готов да се обвърже в дългосрочен план. Той свали гарда си с нея, отваряйки се емоционално в романтична връзка за първи път. Те прекараха страхотни времена заедно и извадиха най-доброто един от друг.”.

Шакира и Жерар Пике

Звездни двойки, които се разделиха през 2022 г.

Може би една от най-шокиращите радзели за годината! Дългогодишната двойка Шакира и Жерар Пике обявиха раздялата си в съвместно изявление в началото на юни "Съжаляваме да потвърдим, че се разделяме. Молим за поверителност в този момент за благополучието на нашите деца, които са наш основен приоритет. Благодарим ви предварително за разбирането и уважението.”, споделиха бившите партньори.

Джулия Фокс и Кание Уест

След един наистина див и безпрецедентен месец и половина пътищата на Джулия и Кание се разделиха. Както Джулия каза в Instagram Stories, "Всички щяхте се радвате, ако бях разстроена! Медиите биха се радвали да ме представят като тъжна жена, плачеща сама в самолета, но това НЕ Е ИСТИНА!! Защо не ме видите такава, каквато съм. С Кание сме в добри отношения! Обичам го, но не бях влюбена в него."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay