Рейчъл Билсън разкрива, че е получила първия си истински оргазъм на 38 години

Актрисата сподели историята в своя подкаст Broad Ideas: „Не е ли лудост?“

Рейчъл Билсън разкрива, че е получила първия си истински оргазъм на 38 години

Не можем да се наситим на подкаста Broad Ideas на актрисата Рейчъл Билсън. И както винаги, тя ни допуска в някои много лични истории.

В епизода, който беше пуснат на 13 март, Рейчъл седна със стендъп комика, писател и колежка актриса и подкастър Уитни Къмингс. И двете обсъдиха всичко - от това, че родителите им са в старчески домове и Уитни замразява яйцеклетките си, до това да се доверите на инстинктите си, когато става въпрос за мъже.

След това темата стана по-интимна и се заговориха за секс. И по-специално кога са получили първите си оргазми от секс и че се е случило много по-късно в живота.

Уитни (в момента на 40 години) разкрива, че е успяла да получи първия си оргазъм по време на полов акт през изминалата година, след като се отказва от противозачатъчните, Рейчъл бързо реагира, като споделя на Уитни (и слушателите), че същото не се е случило и при нея, докато не е навършила 38 години – така че само преди около три години.

"Това не е ли лудост?", каза 41-годишната Рейчъл, докато разказваше преживяното.

Уитни продължава да казва, че те не са единствените жени, които познава, които не са имали оргазъм до по-късна възраст.

"Чувам много жени да казват, че го имат чак след като имат дете. Не знам защо", каза Уитни в епизода тази седмица. Отговорът на Рейчъл беше "може би това е било".

Рейчъл има осемгодишна дъщеря на име Брайър, която споделя с бившия си партньор, актьора Хейдън Кристенсен.

За последно Рейчъл беше свързвана с комика Бил Хейдър, но в предишен епизод сподели, че е преживяла "наистина тежка раздяла" по време на изолацията през 2020 г.

В предишния епизод на подкаст тя каза на Манди Мур: "Не можех да напусна къщата си, разбирате ли какво имам предвид? Това беше може би най-трудното нещо, което някога съм правила⁠, по-трудно от раждането. Болеше ме *****!"

Въпреки това, Рейчъл вече е "готова за следващото нещо", след като е преминала раздялата с Бил. И се надяваме, че тя ще намери този специален човек!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay